CORRE PER L'AUTISME 3a ED. PROPOSTA PEL 02/04/2016.

Hi ha qui diu que els nens i nenes amb autisme no són gaire sociables, no tenen sentit de l'humor, són esquerps...... Bé, doncs us puc dir que he rigut més d'un cop, que he mantingut llargues converses i que fins i tot he caminat hores agafats de la mà amb nens autistes.
He aprés a entendre el seu món, on perceben la vida i les coses d'una altra manera.

2a edició 2015

Pel que fa als pares.... em trec el barret cap a unes persones que afronten una "cursa d'ultraresistència" cada dia, que alhora senten passió pels seus fills i que lluiten davant d'una societat poc sensibilitzada.

A Castell Platja d'Aro hi ha l'associació Viu Autisme que ens proposen una cursa solidària oberta a tothom pel dia 2 d'abril, per conèixer de més a prop a "l'Autisme", tot gaudint d'un matí caminant o corrent i amb poqueta estona.

1a edició 2014
Per tercer any la Carme i un servidor hi col·laborem i aportem el nostre petit granet de sorra per ajudar a tirar endavant aquest meravellós esdeveniment. Estem molt sensibilitzats, molt motivats i contagiats d'aquesta il·lusió.


FITXA:
CORRE PER L'AUTISME. 3a. Edició.
Dia i LLoc: 2 d'abril 2016. Pavelló d'esports de Castell d'Aro.
Sortida: Cursa: 10:30h. Caminada: 10:00h.
Distància Cursa:6 Km. Caminada: 1,5 KM.
Tereny: Asfalt / Terra.
Podis: 3 primeres dones i homes.
Obsequis i Avituallaments.
Preu: 8eu.Online o bé el mateix dia.
Més info i INSCRIPCIONS A: VIU AUTISME BLOG.Petit rescat de la primera proposta i un dels escrits  més visitats: 

2012..... Abril. Migdia. La primavera catalitza els colors de la natura amb intensitat. L'aire ens abraça amb una tèbia brisa de gust salat. La caminada familiar amb els més petits de la casa gairebé s'acaba.

A poc a poc avancem cap als cotxes enmig del verd que desprenen els pins, les herbes, les flors i els espàrrecs a les mans que el bosc ens ha volgut regalar.


Els nens i nenes si al principi rondinaven, ara tenien aquella sensació de llibertat que ens dóna la muntanya, ser els amos del món mentre caminem enmig  de rialles i paraules amigues.

Amb la blavor de la immensitat de l'horitzó enmig dels penya-segats de la Costa Brava, arribem a l'aparcament, el matí ha estat extraodinari.

Llavors va passar....... en Jordi el més petit va llençar una pedra amb tota la seva força, el soroll trencat i ensordidor del vidre del cotxe ens va deixar a tots en un silenci contingut.
La cara de l'Eva, la mare, un poema, barreja de ho sento, paraules inertes per justificar una acció, ulls inundats de llàgrimes......


En Jordi petit..... és....especial. Crec que en aquell moment en Jordi estava tan feliç, que aquella felicitat es va canalitzar a través de les seves mans, els seus sentits van arribar al màxim i es van expressar amb força..... I sí, em va trencar el vidre del cotxe, la "MareKelVaPa..." Però que Guapo que és!!

Amb en Jordi hem fet moltes més excursions.....això sí, intento aparcar el cotxe en llocs amb poques pedres.


Buenu!! Us esperem a la cursa. Nosaltres hi serem, espero ens poguem veure per una horeta el proper dia 2 d'abril a Castell d'Aro.


TRACK WIKILOC 6K.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.