TRAIL VALLE DE TENA 2015 I ELS MEUS FAVORITS.

Trail Valle de Tena  29/08/2015.


Podríem dir que és la gran novetat d'aquest any en curses trail d'alta muntanya.
Una cursa d'aquelles que et fan vibrar quan li dónes un cop d'ull per primer cop.
L'Oscar Perez, un "Yonki" i "Mestre" de la muntanya  amb l'ajuda d'en Jesús Sánchez, ens volem transmetre la seva passió pel trail alpí i la bellesa d'una de les valls més espectaculars del Pirineu, el Valle de Tena.

Amb l'Oscar P
CURSES: 
8K: 78Km i 6.800 D+. Amb sortida a Panticosa el dissabte 29 a les 5h del matí i 32 hores per acabar.
La cursa es divideix en 8 sectors molt durs, lents i espectaculars. Els corred@rs passaran pel Balneari de Panticosa, el Garmo Negro i punt més alt, 3.066m, el Coll de Tebarray i el de Musales...Sens dubte un recorregut impressionant.


4K: 47 Km i 3.300 D+. Amb sortida al Balneari de Panticosa el dissabte 29 a les 8h del matí i 18 hores per acabar.La cursa es divideix en 5 sectors.
Pujant al Refugi de Bachimaña per compartir Kms amb la cursa de 8k pasant per Tebarray i Musales, amb els kms finals passant pel poble de Sallent de Gállego i arribant a Panticosa.


Al Trail Valle de Tena hi haurà corred@rs de primera divisió "Top Ten" i de molts països: Iker Karrera, Arnau Julia, Joel Jaile, Nerea M, Teresa Forn... Però per a mi els Favorits són els meus amics que estaran a la línia de sortida com un sac de nervis, la Magali Pol, Rosa Carmona, en Carles Brusi, en Mikel Martinez..... MOLTA SORT I A DIVERTIR-SE MOLT!!!


FOTOS DE LA LAURA POCH I JOSEP ARTIGAS.
A l'Alta muntanya hi ha cavalls, marmotes, cabirols, àguiles..... i unes bèsties salvatges que es diuen  Laura i  Josep. Gràcies parella per les fotos dies abans de començar la festa.






WEB I MÉS INFO A: TRAIL VALLE DE TENA.
Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.