PUIGDEFROU EXHAUST 2015. FOTOS. 19/04/2015.

La Cursa: Puigdefrou Exhaust de 17 Km.
Desnivell positiu: 1.100.
Lloc: La Cellera de Ter.  Puigdefrou: 843 mts. 
Cursa: Carme. Dorsal 54. Temps:3:20h.
WEB DE LA CURSA.

Aquest any la Carme fent la cursa i el que escriu vivint la cursa des de fora. Animant, vigilant i aportant el meu petit granet de sorra en un punt del circuit, amb la complicitat d'en Just.
Deixo sota l'arc de sortida a la Carme, la Berta, la Magali, la Fina, la Cristina, la Tània, en Mikel, en Jordi, en Toni .. i un munt d'amics i coneguts, cadascú amb els seus ojectius i pretensions. 


Amb en Just anem al torrent, entre el Km 6 i 7 crec. La nit abans ha plogut i baixa aigua, essent un tram que s'ha d'anar amb compte per no relliscar. Farem dos controls per si de cas, animant i intentant donar la tranquil·litat i confiança al corredor quan trepitja un terreny inestable.

FOTOS DE CORREDORS:.... No hi sou Tots, sap greu.


No cal dir que aquest tram ha sigut la joia de la cursa, pujar per aquest torrent amb el cabdal just d'aigua, acabat de desemboscar i d'una bellesa salvatge espectacular no es pot pagar amb diners, i de ben segur que més d'un ha quedat sorprès i bocabadat.

Alhora veure passar a tots els corred@rs i a la Carme en aquest entorn m'ha encantat.
Passa l'últim corredor i tornem a la Cellera  per veure gaudir de l'arribada de molts corred@rs i amics.

El millor:
*La implicació de tot el poble en la cursa. Emocionant veure que del primer corredor a l'últim ha sigut rebut amb aplaudiments, alegria i molt de caliu.... El que qualsevol corredor s'espera trobar en creuar l'arc d'arribada i aconseguir el seu petit o gran repte en acabar una cursa de muntanya.

*Molt positiu que cada vegada  hi ha més participació femenina.
*Pasar un matí de diumenge amb tota la família.

Una cursa en què els organitzadors, han mimat als corredors amb un recorregut que cada any és diferent, amb uns avituallaments molt ben situats, un marcatge molt correcte i els voluntaris molt atents MOLTES FELICITATS!!
*La crònica de la Carme per més endavant.....

P.D: Pepe GRÀCIES per donar-me feina.
POST DEDICAT A TOT@S ELS VOLUNTARIS DE L'EXAHUST
Salut, feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.