MARXA DE ST. ANIOL DE FINESTRES. 26/04/2015.

LLoc: St. Aniol de Finestres.
Km: 22 i 11.
Desnivell+: 800. 
Participants: 70.Una marxa per gaudir de la tranquil·litat, sense estres, senzilla, familiar i amb poqueta gent.

Per ser un gran caminador i potser un gran corredor primer has d'aprendre a caminar, fondre't amb la bellesa de la natura, saber interpretar els sorolls, i trobar el ritme per pensar.


L'Enric i la Núria m'han convençut i engrescat a conèixer una zona desconeguda compartint Kms de conversa, rialles i esmorzar tot enfortint la relació d'amistat sense córrer.
Perquè com diuen, la vida es veu d'una altra manera després d'una senzilla marxa.La Marxa: Amb la boira sortim de St. Aniol resseguint i creuant la riera del Llémena. De seguida ens enfilem per fort pendent fins a St.Cebrià.

Per corriols i pista arribem al Siubés i Panjabocs. Ens avituallem sense pressa abans de fer la segona pujada llarga, gairebé arribant a Sta. Maria de Finestres amb molta xafogor.Arribem a St. Aniol i anem a buscar el premi, una cervesa amb la companyia de la Núria, l'Enric, en J.C i en Vilalta.


Recorregut super, super ben marcat, samarreta, dos avituallaments, un de molt complert, amb uns voluntar@s molt atents... Tot per 8 eu.

Un circuit 100x100 trail, divertit i molt corredor pels qui els hi agrada córrer

 Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.