MARATRAIL 2015. CRÒNICA, FOTOS I TRACK. 22/02/2015.

4a Maratrail: 42 Km. Carme, Dorsal: 76. Pere, Dorsal: 75.
Desnivell + 1639... - 1634.
Temps Mov: 6:28 h. Temps Total: 6:54.
28 edició Marxa Popular de 10, 18 i 25 K. Total Inscrits : Més de 1.800.
Dia: 22/02/2015. Lloc: Bonmatí. Organitza: Associació Anar-hi Anant.
Tècnica: CaKo, (caminar/córrer/pals). 


Un any més assaborim la paraula disfrutar d'un bon matí a Bonmatí.
Fer una marató de muntanya sense la pressió d'un crono, d'un temps tall, escoltant el cos, gaudint de la conversa amb els amics, de ser el rei del món dalt d'una cinglera, del caliu dels voluntar@s, de caminar fins i tot córrer, de "txalar" com un senglar..... Sense pressa però anar-hi anant.


És meravellós quan t'adones que caminar o córrer pren un altre significat. Al capdavall tots busquem riure, passar-ho bé, fruir, conèixer gent, que ens coneguin és clar, sentir-te positi@, desconnectar per unes hores....perquè ens ho mereixem.

Crònica/ Sensacions:
Som una bona colla de St. Feliu que prenem la sortida quan encara no ha sortit el sol.
Fa una mica de fred  i anem trotant cap a Constantins, una cinta ens ha despistat per un moment, fem servir la intuïció.
Ens plantem a les Serres i al peu de l'imponent cingle per corriols i pista mentre ens avancen molts corred@rs amics i coneguts.


La Pujada a St. Roc i Sta. Lena l'hem compartit amb uns bons amics, en Xavi, l'Enric i en Jordi, els Sando.... Ens posem al dia de tot.
AV del Pla de Puliol, com sempre molt animats. Amb la companyia del fort vent fem el bucle de Sta. Brígida, un mirador excepcional.
Encarem l'arribada per St. Climent i la Pera amb dignitat i bones sensacions.

FOTOS:


El millor: 
* Sens dubte segellar la cursa amb el màgic acte simbòlic i ritual d'una cervesa al voltant d'una taula amb la Berta, la Gem F, la Joa, la Joanna, la Tània, la Carme, en Jordi Caselles i en Ventura.
* Els moments compartits amb en Lluís i Mª Carme, amb les "les cunyades" la Maga i la Raquel, amb l'Aitor, l'Anna C, en J.C, amb un noi "despistadillo" del club Alpí de Palamos que no sé com et dius, amb en Joan Alsina.....
* La cinglera de St. Roc.




FELICITATS Jordi, Llorenç, equip i VOLUNTARI@S. Moltes Felicitats Amics!! Gràcies per convidar-nos a descobrir casa vostra.

TRACK WIKILOC...clica aqui.

Salut, Feina i gràcies per fer-hi un cop d'ull. 

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.