MITJA MARATÓ DE L'ALBERA 2015. CRÒNICA, FOTOS I TRACK.18/01/2015.

Mitja Marató de Muntanya de l'Albera 2015.
Per a corredors i caminadors. 550 Inscrits. (129 Dones).
Organitza: Unió Excursionista Llançanenca. Web i Resultats.
Dia i Lloc: 18 de gener del 2015. Llançà.
Kms: 21,380 Desnivell: 1.019 + (Garmin Connect).
Temps: Carme: 3:26h. Magali:2:53h. Andreu: 2:59h. Mikel: 2:06h. Pere: 3:14h.
Temperatura: 1º i 12º. Fred suau ben d'hora, vent, sol i algun núvol.

Com t'ha anat?
Molt bé, molt contenta he trigat prop de 5 h, un paisatge espectacular.
Com t'ha anat?
Molt contenta, ha sigut molt corredora he fet 2 h i poc.
La resposta de dues amigues en acabar la seva Mitja Marató. Aconseguir en una mateixa cursa, que una  "llebre i una tortuga" puguin disfrutar del mateix escenari i cadascú al seu ritme, això és extraordinari..... això passa a la Mitja de l'Albera.

La meva voluntaria preferida!!
Quan al pati de sortida d'una cursa veus una barreja de joventut, aire femení, "tercera joventut", corredo@rs d'èlit i amateurs, caminad@rs ..... T'adones que la Mitja de l'Albera és molt més que una cursa, és córrer amb grup, compartir un matí d'hivern, un repte per a uns, un petit entrenament per als altres, és fer salut. Per a molts és saber que pots anar una miqueta més lluny del que et pensaves... córrer o caminar per l'Albera és un privilegi.


La cursa /sensacions:
Amb la Carme la pretensió és d'acabar caminant si cal, doncs estem amb el xassís avariat. La Carme per una caiguda en bici, just fa dos dies i el que escriu, la cursa la tinc cada dia i aquest cop la part avariada és al maluc. 

Llançà - Coll de les Portes (4,6 Km)- St. Silvestre: Sortida molt ràpida fins a trobar un petit tap al primer corriol de pujada. Anem creuant corriols i rierols, compartint kms amb la Magali, m'atreveixo a seguir-la.



St. Martí de Vallamala - Puig d'Esquers (12 Km): Comença la pujada forta i a l'AV el cos m'envia senyals que alguna cosa no va bé. Arribant a Puig d'Esquers puc veure les "estrelles" de dia i amb sol, tinc rampes. "Buenu" doncs passem de "mode" córrer a caminar, amb un "xute" de magnesi, una barreta i beure molta aigua a poc a poc..... tranquil·litat absoluta.


Mas Patiràs - Puig Tifell (14,3 Km)- Plaça Major (21 Km): Toca baixar. Camino mentre m'avancen un munt de corred@rs, "Kasum l'Osti...". A Puig Tifell començo a trotar tot gaudint d'unes vistes terra i mar espectaculars. Arribo a meta sense presses i molt content però tocat del maluc. Espero l'arribada de la Carme tot xerrant amb els amics.

FOTOS:


El millor:
L'entorn, sempre sorprenent. Hauria d'estar penalitzat no aturar-se 5 minuts per gaudir del balcó de Puig d'Esquers
El marge de temps per acabar de 6 hores.
Veure cada vegada més  molta participació femenina, em trec el barret!!. El que dic sempre:  Noies i dones de totes les edats que camineu o correu..... Sortiu, entreneu i feu moltes marxes i moltes curses....Veure Córrer en Femení.
Acabar amb dignitat un format de cursa al que no estem habituats pel fet d'anar amb el peu a baix, però ens hi esforcem.
Felicitats a tots els corred@rs que hi heu participat, als del nostre club A.E. Matxacuca, en especial a l'Alba Segura pel primer lloc de dones.


FELICITATS organització i voluntaris (va per tu Amanda),  pel marcatge, pels punts de control i AV, per ser-hi i fer-ho possible. FELICITATS !!.  
GRÀCIES poble de LLANÇÀ !!

Crònica Relacionada: PROPOSTA MITJA MARATÓ DE L'ALBERA 2015.

TRACK WIKILOC


P.D: La Mitja de l'Albera amb 5 anys de vida. Aconseguir engrescar a  550 corred@rs/caminad@rs en  una cursa de 21 kms, és saber fer una feina ben feta i una bona gestió de cursa tot intentant  millorar cada any. Sens dubte un mirall per altres organitzadors.

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Pere, molt bona crònica. Soc el de la samarreta blanca de la 5a foto que has publicat. Vàrem coincidir uns kilòmetres abans d'enfilar Puig d'Esquer (vàrem parlar de la marató de l'ardenya). Celebro que poguessis superar les rampes. Ens veiem en alguna altra cursa.

    ResponElimina
  2. Pere, molt bona crònica. Soc el de la samarreta blanca de la 5a foto que has publicat. Vàrem coincidir uns kilòmetres abans d'enfilar Puig d'Esquer (vàrem parlar de la marató de l'ardenya). Celebro que poguessis superar les rampes. Ens veiem en alguna altra cursa.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Hola Quim !!
      M' enrecordo, i tant que si!!
      Tot un plaer compartir Kms i conversa.... em va agradar i ajudar a no pensar tant amb les rampes
      Ens hi veiem en algun "sarau"
      Gràcies per passar i deixar el comentari

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.