SA GUILLA 2014. FOTOS D'UN VOLUNTARI.30/08/2014.

Sa Guilla 2014: VI edició. Cursa de Muntanya a peu. 
Kms: 21.
Sortida i arribada: Sta. Cristina d'Aro. Ardenya.
Primer Corredor: Diego Arroyo. Primera Corredora: Paloma Lobera. Arribats: 212.


Sisè any que participo a Sa Guilla, els quatre primers com a corredor i els dos últims com a voluntari.

Un any més he aportat el meu granet de sorra fent equip amb en Labra i l'Esteve, en dos trams de grimpades sota el pont dels Aritjols, i de l'Agulla del Llom a la Capella, Km 15. L'experiència ha estat molt enriquidora. Poder veure a molts amics i a gairebé tots els corred@rs, apassionats de la muntanya és molt gratificant.

Amb en Labra i l'Esteve

Hem intentat amb la nostra presencia i gran responsabilitat allà dalt, facilitar amb paraules el valor que tots porteu dins pels que aneu al capdavant. Donar confiança i encoratjar pels que feu la cursa com a repte. Animar als més valents i als més porucs intentant  que tots pugueu gaudir de la cursa..... I es clar, fer alguna foto.


Sa Guilla  ens ha ofert un recorregut nou i potser el més dur fins ara, el sol i la xafogor encara ho ha fet més dur si cal, el terreny com sempre  molt tècnic amb desnivells curts i constants, heu hagut de fer un gran esforç, recompensat de ben segur arribant a meta.

FOTOS DE CORRED@RS AL SEU PAS PER  L'AGULLA DEL LLOM:



"Buenu".... Dir-vos que com a voluntari  hem trec el barret per a tots els corred@rs, doncs m'ha sorprès veure el sentit comú, la tolerància, el "bon rotllo", l'actitud positiva  pel fet de superar i saber afrontar un tram del recorregut amb el marcatge complicat, sembla ser per sabotatge.

Les meves més sinceres Felicitacions a tots els Corred@rs, en especial a les dones corredores.

De manera molt especial Felicitar a Tots els VOLUNTAR@S, persones que són OR PUR, que dediquen moltes hores i sense ells i elles moltes curses de muntanya no serien possibles.

Com a voluntari de Sa Guilla ha estat una gran satisfacció, només n'he tingut prou amb el somriure dels corredors i veure'ls....."patir" i disfrutar de la cursa.
Molta sort de formar part una miqueta d'aquesta gran família anomenada "Matxacuca".
Voluntari@s
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.