OLLA DE NÚRIA DES DE FONTALBA I FOTOS VII OLLA DE NÚRIA.12+1/07/2014.

Olla de Núria des de Fontalba.
Fontalba- Puigmal- Eina- Noucreus- Núria- Fontalba.
Kms: 26,57. Desnivell: 1.900 + . 1.959 -.
Entrenament CaKo. Temperatura: 18º. Tapat.

Amb la Carme, la Magali i en Mikel fem un entrenament de qualitat en alçada, fem l'Olla de Núria des de Fontalba, una volta clàssica, espectacular, preciosa i un regal per la retina.


L'entrenament a coincidit amb la cursa de muntanya i  VII edició de l'Olla de Núria, per tant sense voler hem fet d'animadors i alhora reporters d'una cursa molt explosiva a on molts amics i coneguts hi han participat.

FOTOS DE CORRED@RS VII OLLA DE NÚRIA: 


Web de la cursa i resultats
3 Primeres Noies: 
Laura Orgué: 2:37:33
Emanuella Brizio: 2:50:00.
Laia Andreu: 2:50:39
3 Primers Nois: 
Marc Pinsach: 2:18:43
Ni Cardona: 2:21:26
Oril Cardona: 2:21:25

Full de Ruta de l'Entrenament:
Sortím de l'aparcament de la Collada Fontalba,  deu-ni-do l'ambient de corredors i excursionistes que hi ha avui. Ens enfilem cap al mític Puigmal (2.910).
Dalt del cim és una festa, amb un munt de gent animant el pas dels primers corred@rs de l'Olla. Tot un espectacle veure corred@rs baixant del Puigmal a gran velocitat per terreny molt tècnic i anar a buscar els 7 cims restants de la cursa... un espectacle.
Mentre nosaltres amb més calma, sense xip, sense crono, sense dorsal  gaudim de cada pas, de cada cim que ens ofereix la grandiositat de l'imponent circ de muntanyes que envolten el Santuari de Núria.


Així amb la companya de corredors i animant el seu esforç anem fent "bullir l'Olla", anem carenant i assolint cims...... Puigmal Petit (2.848), Pic Finestrelles (2.829), Pic d'Eina (2.786), Pic de Noufonts (2.861), Pic de Noucreus (2.799), Pic de la Fossa del Gegant (2.801), Pic de l'Àliga (2.428)..... És el paradís!!

Arribem a Núria amb la companyia d'en Josep, un corredor que no ha superat l'ultim control de pas, però que ha decidit acabar el circuit fora de cursa. Josep, és una cursa, no passa res.... hi ha coses més importants.... les persones.

A Núria parem, és festa major del món trail, punt d'arribada de la cursa amb molts amics que han fet l'Olla, sigui quin sigui el resultat "Felicitats" a Tots!!.
A més coincidim amb uns grans amics, en Lluís, la Mª Carme Tuneu i el Bitxo.
Nosaltres hem de seguir, per tant només ens queda desfer el camí de Núria a Fontalba, i punt d'inici de la nostra particular Olla de Núria.
El millor:  
Fer  esports de muntanya als Pirineus és un petit gran luxe.... Els Pirineus són unes de les muntanyes més belles del món i on pots....... "disfrutar de la vida".
Gaudir de la millor companyia, la Carme, la Magali i en Mikel.
Fer 8 cims de gairebé 3.000 mts d'alçada és tot un luxe.

La cervesa al Bar Gusi i conèixer a en Nil i l'Oriol Cardona, 2on i 3er de l'Olla de Núria 2014.

Recomanació:
S'ha d'estar preparat físicament per fer front caminant o corrent  l'Olla de Núria.
Cal portar guants, buffs, paravent, gore-tex encara que sigui a l'estiu,  aigua i menjar.
Anar amb una persona que conegui la ruta o saber-se orientar amb gps / mapes.

TRACK WIKILOC
 Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.