QUIXOTE LEGEND ULTRA TRAIL. 3a ETAPA. 1 JUNY 2014.

QUIXOTE LEGEND ULTRA.

Cursa  Trail Runnning per etapes de 3 dies amb 154 Km i 8.220 +.
LLoc: Sierras de Alcaraz i Segura. Albacete.
Dies: Del 30 de Maig al 1 de Juny de 2014.
3ª Etapa: Yeste – Riopar. 49´5 Km. i 2.460m+
Semi- Autosuficiencia amb 2 AV.
Temperatura:10º a 22º.Ennuvolat amb estones de sol.
Temps: *Cris i Jordi Jprix: 9:49h. (4a P per parelles). *Carme i Pere: 9:20h .

Últim dia de la Quixote Legend. Aquesta nit no hem dormit, no per la gran simfonia de ronquets, rots, les cremalleres de les tendes, mòbils, gent que es desperten a les 3:00h de la matinada.... no, no, ha estat per la "patacada" d'ahir.

La moral esta molt baixa..... però ens passa una cosa que no havíem experimentat fins ara, una nova sensació i extraordinària. Amb el cap desorientat i abatut.... és el cos qui mana i de manera "automàtica" ens fa aixecar, ens vesteix, ens fa anar a esmorzar i ens acompanya fins a la línia de sortida..... és llavors quan de sobte el cap s'adona que després de córrer 88 Kms en dos dies, de no dormir, de...... el cos esta perfecte, la bèstia encara no ha sortit i vol guanyar la batalla final. És una gran sensació de control absolut.

Compartim una espectacular sortida a la plaça de Yeste amb corred@rs que avui només fan aquesta etapa, la QTC, i per tant tothom surt amb el ganivet a la boca.
A poc a poc ens trobem molt còmodes i molt sorpresos de com respon el cos a cada km, no hi ha cansament, no hi ha lesions, no hi ha seqüeles físiques. A més compartim els primers 20 Kms fins al primer punt de control (Moropeche) amb la Cris i En Jordi Jprix, tot un luxe i crec que aquest fet inesperat ens ajuda mútuament i sense saber-ho.
Enfilem i fem el Pico Argel de 1.680 mts sense problemes, baixem i anem a buscar el Pico Padroncillo de 1560 mts, molt tècnic però ja fa estona que estem fluint tot corrent amb una gran sintonia, sabem quan hem d'afluixar i quan hem d'apretar nomès amb la mirada i aquest terreny ens agrada i el disfrutem al màxim, fins i tot ens permetem d'avançar d'altres corred@rs.


Arribem a Riopar molt contents per acabar l'última etapa amb més d'una hora de marge, amb sabor agredolç per no ser "leyenda" (puta 2a etapa), amb una medalla finisher que encara no sé ben bé el perque i creuem la línia d'arribada.
Fem una cervesa i un entrepà, ens dutxem i esperem sota la pluja l'autocar que ens portarà a Alcaraz, punt d'inici d'aquesta meravellosa aventura.

El millor:
* Amb la Carme hem fet 138 Km de 154 en 3 dies, amb un temps total de 25,6 hores, i sorprenentment estem molt sencers físicament, això és un regal. Tot i no sortir a cap llista.
La Cris i En Jordi han acabat els 154 Km amb un temps de 26:26h. 4a posició per parelles. Uns Craks!!
* Compartir un format de cursa, córrer de dia, dormir en vivac de nit durant 3 dies, amb 200 corred@rs molt d'ells d'elit, l'Arnulfo, en Silvino (els Tarahumara), la Mònica, en Quim, en Marc, en Salva, l'Esther.....
* Sens dubte viure una experiència extraordinària que compartida amb uns bons amics, la Cris i en Jordi Jprix serà difícil de superar. Compartir passió per la muntanya, compartir vivències i moments de pura vida.
* El marcatge, impossible perdre's. Felicitats.
* Gràcies JuanMa per les cremes recuperadores de Best-T.

Foto d'en Jprix
El Pitjor i/o a millorar:
* La desqualificació al Km41 de la 2a etapa per arribar 5 minuts tard. És una cursa d'eliminació.
* El menjar esta bé, però cada dia el mateix per esmorzar, dinar i sopar (arros i pasta).....
* Les cues per anar al lavabo, dutxar, menjar......

FOTOS 3a ETAPA AQUÍ

Per acabar donar les gràcies a aquest batalló de voluntari@s que es bolquen amb la carrera. Molt de treball hi ha darrera d'una prova com aquesta. MUCHAS FELICIDADES POR ESTAR ALLI, en especial a Juan Carlos.
Tornar a donar les gràcies al batalló de voluntari@s, protecció civil, creu roja......

Felicitar a la organización por el gran trabajo, esfuerzo y exito de una carrera por etapas de "Gran Calidad", FELICIDADES..... sin embargo ya sabeis que no estamos de acuerdo con vuestra decisión del CP 41 Km de la 2a etapa....ver enlace: Quixote Legend 2a etapa.

Equipació: Vambes Hoka Mafate i Kailua. Motxilla/cinturon Salomon i Ultrasphire.
Suplumentació:  Waxy, Recoverys Best-T, 226ERS, Salstick, Barretes Decatlhon. Sticks de Jalea, bocata pernil i formatge.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.