LA SAMARRETA "FINISHER"...I RENTAR-LA. 07/01/2014.

Qui més, qui menys tenim aquella peça de roba ( una samarreta) que ens va costar tant de guanyar en aquella duríssima cursa, de ben segur que és la samarreta que li tenim un "carinyo" especial, és la preferida o senzillament ens dóna bona sort.


Minuts abans de la sortida d'una cursa, la mirada fa un repàs al nostre voltant i ens fixem en els nostres competidors que sovint jutgem per com van vestits. Els corred@rs vestits de salomon integral ens fan saber que corren molt o potser no tant, en tot cas van a la última en roba cara. 
Després hi ha aquells avis amb la samarreta de tires de color blanc i vermell  descolorit, a on hi apareix la lletra "M", l'única lletra que queda visible del que temps era temps es podia llegir "Marathon" .... compte amb aquests avis.

I SÍ, sí, sí,  també hi ha aquella corredora amb un cos de "Deessa" modelat per un artesà escultor de l'antiga Grècia, i on les mirades de més de cent corredors es perden en una samarreta de disseny top i una ajustada i  minimalista malla curta on s'intueix: atrapa'm si pots.... i un munt de corredors "homes" sempre al darrera......si ja ho sé...sóm així que hi vols fer!! (Noies perdoneu l'atreviment d'aquestes paraules).
I l'olor de la samarreta...... una barreja de suor, gore-tex, sang, fang, més suor, sals minerals perdudes, llàgrimes, pipins, més suor, vaselina, taronja, coca-cola, dorsals empapats de pluja, més suor.....

"Buenu" que vull dir amb tot això, doncs que a l'hora de rentar la roba de córrer, caminar, escalar, ciclisme .... roba tècnica tipus winsttopper, gore-tex, elastan ..... farem servir un detergent específic per a aquest tipus de teixits, així aconseguirem allargar la vida de les nostres més preuades samarretes.

Conclusió: Segur que sí.... que la samarreta "finisher" preferida s'embruta  igual que les altres i fins i tot NO anem més ràpids que amb les altres..... però ens passa una cosa molt rara, i és que quan ens posem la samarreta "finisher" preferida som els "p t s" amos del món i et sens molt i molt poderós..... A QUÈ SI??

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.