MARATÓ DE L'ARDENYA 8/12/12. FOTOS D'UN VOLUNTARI.

3a Marató de l'Ardenya. 8/12/12.
De Voluntaris al AV 5.


Aquest any participem a la 3a edició de la Marató de l'Ardenya, no com a corredors, sino com a voluntaris, esperem haver estat a l'alçada, i crec que parlo en nom de tots els voluntaris i equip técnic.

Són les 6h de la tarda al Pavelló d'Esports de Sta Cristina d'Aro i la Marató de l'Ardenya o MdA 2012 s'ha tancat, encara queda feina per fer com a voluntari. Mentre anem recollint cadires, netejant taules, endreçant caixes, gots, material.....És molt gratificant veure a alguns corredors asseguts amb la mirada perduda, pots percebre el que estan pensant.... el seu cos dominat per la fatiga i assaborint el moment, reviuen tots els moments que unes hores abans han viscut, tenen un munt de sensacions que és molt difícil d'arxivar al seu disc dur, "a la seva ment" en un moment.


Gratificant com a voluntaris escoltar comentaris dels corred@rs com; "l'entorn és increïble", "el recorregut estava molt ben marcat", "he patit molt però m'ho he passat molt bé", "la gent dels AV han estat molt atents", "arribar al mar, ha sigut una passada"....... Alhora hi ha comentaris que no son tan ben rebuts, però ajuden si més no, a millorar per a properes edicions.

La "meva" Carme, la Susi i l'Olga Manko estan netejant bandejàs, plats.... els dono un cop de mà, en un moment es connecta aquell fil imperceptible entre els quatre, essent una situació inoblidable. 
És d'admirar l'Olga, que desprès de córrer i acabar la cursa llarga (63K), allà estava ella ajudant a netejar plats. A més de ser una molt bona corredora és molt millor persona, i una "parlanxina", super encantadora i simpàtica.

La Carme, l'Olga i la Susi

Un dels motius de l'èxit d'una cursa i concretament de la Marató de l'Ardenya, és degut a què els organitzadors i voluntaris estem tant o més motivats que els corredors, i alhora que gairebé tot l'equip tècnic i voluntari som corredors i familiars de corredors, molt il.lusionats per l'esdeveniment.

Voluntaris/Esportistes del AV5

El millor: 
Aportar el meu petit granet de sorra juntament amb el millor equip de voluntaris, la Laura, la Mar, la Maria, la Julia, la Magali, la Tània i la Carme a l'avituallament i control de pas Nº 5 de la Marató i  63 K. Poder ajudar a què molts corred@rs aconsegueixin el seu somni o repte, és molt enriquidor. Estar a l'altre costat de la cursa, veure i viure les emocions dels corred@rs és fantàstic. Formar part de "TOT" l'equip de voluntaris i organitzadors del A.E. Matxacuca és meravellós.

En Lluís Tuneu

El millor del millor: 
Veure arribar al nostre AV 5 a corredors i caminadors amics, en especial en Lluís Tuneu, tot una sorpresa, "el més gran caminador de la historia i l'univers mundial", potser m'he passat una miqueta, buenu!! mireu el seu curriculum clica aquí. l'Enric Torra "El Comandant", 91 a la classificació de la Marató, amb 50 i pico anys, no cal dir res més. En Jordi el meu germà, lluitant a la de 63K, en Miguel "MKatxis la mar"....la proxima te vienes conmigo. En Joan (papi Marató), col.leccionista de maratons d'asfalt, que coi hi fas aquí Joan??.... i molts i molts més amics.


FOTOS DE CORREDORS ARRIBANT A L'AV 5 DE LA 42 K MARATÓ (1) AQUÍ


FOTOS DE CORREDORS ARRIBANT A L'AV 5 DE LA 42 K MARATÓ (2) AQUÍ

Reflexió: Arribar a un punt de control o avituallament és un motiu d'alegria pel corredor, doncs a part d'avituallar-te et permet donar un pas més en el teu camí cap a l'arribada.

Aquest any és la quarta vegada que col·laboro com a voluntari en un esdeveniment esportiu i us puc ben assegurar que és tant o més esgotador que fer la cursa. Estar en un punt enmig del no res esperant els corredors, amb fred, coordinant que tot funcioni...... És llavors quan t'adones de la importància dels AV o PC i les persones que de manera voluntària estan darrera de la taula... Només cal un somriure o un "Gràcies" per part teva i el voluntari se sent sobradament recompensat d'estar allà.


Als Estats Units per poder participar en algunes curses, al teu curriculum no has d'acreditar haver acabat un munt d'ultres i obtenir punts o entrar en sorteigs absurds....... Però si que has d'acreditar, que has participat com a voluntari o col. laborador en algun esdeveniment esportiu.

Felicitar als organitzadors, voluntaris i corredors per fer possible una cada vegada més important MARATÓ a l'ARDENYA.

CRONIQUES RELACIONADES:
Entrenament i videos per la Marató de l'Ardenya.

CLASSIFICACIONS. Marato Ardenya Matxacuca.

BLOCS AMICS:



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Heyy Pere moltes gràcies per la crònica i fotos, com sempre genial. Miret el corredor que surt en portada i en primer plànol (dorsal 33) de la cursa de 63 km, és el que habiam parlat algunes vegades i que te vaig comentar que era tot un crak de les ultres, Pere Maso de Banyoles.
    Enric Torra

    ResponElimina
    Respostes
    1. Ho veus Enric, els "Peres" estem fets d'una altre pasta, jejeje!!.
      Enhorabona per la teva carrera a la 42K, et pots trobar a la primera plana de la clasificació.
      Un plaer compartir entrenaments previs a la cursa amb tu.
      Una abraçada Enric!!

      Elimina
  2. Gracias a todos, sois estupendos. Gran trabajo, nos vemos en la próxima

    ResponElimina
    Respostes
    1. Tu si que eres estupendo Rafa, Gràcias a ti por participar y disfrutar de esta carrera.
      I tanto que nos vemos!!

      Elimina
  3. A mi ahir em va tocar fer la més curta i explosiva d eles curses, la de 10km.
    Jo, a part de corredor, també soc membre de l'organització de diverses curses de muntanya, i se del que parles quan parles de que amb un "gràcies company" n'hi ha de sobres per fer-nos sentir feliços!
    Finalment el que vull dir és que si ahir no us vaig donar les gràcies va ser per falta d'alè, no de ganes! Fins aviat

    Albert Cebrià

    ResponElimina
    Respostes
    1. Albert, "Felicitats" per la cursa de 10 Km!!
      Comparteixo 100x100 el que dius.
      A veure si ens veiem en alguna cursa o marxa.
      Fins aviat!!

      Elimina
  4. Una cursa genial, jo vaig fer la marato, la 1ª, i pels organitzadors i voluntaris només us puc donar un 10. L´ambient molt i molt bo. T´he "estirat" un parell de fotos on hi surto, al km. 21, bastant destruit per cert.
    Merci a tots i a totes que estaveu allà durant tantes i tantes hores.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies "tati".
      Les fotos, no son meves, son les vostres fotos.
      "Destruit"....però content, ah que sí!!
      Enhorabona per la teva 1a Marató!!
      Ens veiem.

      Elimina
  5. Moltes gràcies nois, varem disfrutar com camells!
    ànims i endavant!

    ResponElimina
  6. Gràcies a tu David per venir, a veure si l'any que ve t'animes a la de 63K.
    David de Muntanyola, Ostres noi, hi tenim familia a Muntanyola.
    Salut i Bon Nadal!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.