3a MARATÓ DE L'ARDENYA, ENTRENAMENT i VIDEOS. 25/11/12.

Quan s'acosta una prova una miqueta important per a nosaltres....... sempre intentem afinar el cos al màxim, entrenar distàncies i perfils semblants als de la cursa, és molt important adaptar-nos al tipus de terreny que ens trobarem, provar i treballar ritmes, material .....

L'Enric
En Miguel










L'Enric esta inscrit a la Marató de l'Ardenya, per tant aquest diumenge, tocava fer una tirada llarga i que millor que fer part del recorregut de la marató, dit i fet!!
Tot un plaer compartir entrenament CaKo amb l'Enric i alguns quilòmetres amb la Carme, la Tània i en Miguel que esta inscrit a la cursa llarga, l'Ultra -Marató de l'Ardenya.
Us deixo amb uns videos de l'entrenament per l'Ardenya, no som corred@rs / caminad@rs professionals.....però "buenu" aqui estem.
Els videos són de l'Enric "El Comandant Torra". Són curtets, d'un minut de durada +/-.

Primer video: Després de la sortida ens trobem amb la primera pujada per les Carboneres i anem a buscar el Montclar tot fent l'últim Carcaixell, l'Aresta.


Segon video: Important encreuament on es divideix la marató 42 Km de l'Ultra -Marató o Marató i Mitja 63 Km.


Tercer video: Creu d'en Barraquer.... Entrem a l'infern. Els de la Marató i els de l'Ultra coincideixen en aquest punt.


Quart video: Baixada pel corriol dels molinets, una vegada a baix, encara ens queden dues pujades amb les seves baixades, a Pedralta i la "Tita Negra", Eucaliptus i l'arribada.


Molta i molta sort als corredors que participareu a la Marató de l'Ardenya tant si esteu inscrits a la de 10 K, la de 20 K, la de 42 K o la de 63 K, i sobretot que el principal objectiu sigui córrer i passar-ho bé tot gaudint d'un entorn impressionant.

Enric, moltes gràcies pels videos, Carme, Tània, Miguel gràcies per la companyia, tot un plaer compartir Kms amb vosaltres.



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.



Comentaris

  1. vaja currada Pere , segur que per qualsevol de les persones que hi participaran els anira molt be. ho passo a un amic que fara la llarga.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sergi va ser molt espontani i divertit i si a més pot ajudar a algú doncs millor que millor, i tant que si!!
      Ens veiem aviat Sergi!!

      Elimina
  2. Ostres Pere, que ben parit que t'ha quedat, molt bon treball, estàs fet tot un reporter, per cert, l'únic que ha de donar les gràcies sóc jo ja que és tot un luxe poder entrenar amb tots vosaltres, autèntics professionals i experts coneixedors dels més preciats secrets de l'Ardenya.
    Una abraçada a tots
    Enric Torra

    ResponElimina
  3. Enric ja saps que aquest post és gràcies a tu, doncs si et fixes no surts en cap vídeo, això només vol dir una cosa.... que ets un gran reporter.
    Et desitjo molta sort a l'Ardenya i una vegada acabada la Marató, t'espero per descobrir nous corriols de cara a l'Ultra CaKo Guilleries XT
    Molta sort amic meu!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.