24 MARXA DE PLATJA D'ARO 18/11/12. Crònica i fotos.

24 ed. Marxa de Platja D'Aro caminant o corrent.
Dia i lloc: 18 de novembre de 2012. Pavelló de Platja d'Aro.
Organitza: Costa Brava Raid.
Distància: 20 Km
Temps: 2: 25h
Tècnica: CaKo, caminar/correr/amb pals.


Crònica/sensacions: La meva "mitja taronja", la Carme i amb qui compartim reptes esportius m'ha dit que avui anava a buscar bolets.... Guaiiiii!! Camp per córrer!!!! Lliure!!!!!

Doncs, el que escriu ha anat amb dos amics de "marxa" a Platja d'Aro, per qui no ho sap aquest poble és conegut internacionalment pel seu comerç de dia i ambient de nit, pubs, discoteques...."Viva la Fiesta".

Amb la Núria i en Jaume hem tingut la festa de les "samarretes mullades" amb la pluja que ens ha atrapat al Km 7.... hem begut molt..... vull dir molta aigua als avituallaments, i hem escoltat i ballat durant 20 quilòmetres bona música.... aquella música que molta gent no escolta i molt poca gent pot entendre.


La Marxa/Cursa: Molt bon ambient de corredors a la sortida i bona part de A.E. Matxacuca, sortim del pavelló d'esports i anem a buscar el Passeig del Mar, Cavall Bernat, ens enfilem fins a St.Marc i baixada cap a Castell d'Aro on la pluja ens ve a buscar i ja no ens deixarà. 

Agafem un tram de carril- bici fins a S'Agaro, de sobte ens trobem amb el mar que esta exultant, la Costa Brava en el seu estat més salvatge, resseguim l'espectacular camí de Ronda fins la cala Sa Conca, a on cada imatge és un regal per la retina. Entrem al Port d'Aro i travessem el Ridaura per encarar el Passeig del Mar i l'arribada.

El millor: La nostàlgia ha estat la culpable que avui estigués sota l'arc de sortida d'aquesta marxa/cursa. L'any 2005 aquesta marxa es va deixar de fer, fins que l'any passat la gent de Costa Brava Raid l'ha van tornar a recuperar.

Bé, fins al 2004 i en edicions anteriors hi vaig participar com a corredor, llavors hi havia una marxa de 10 Km i una de 20 Km, la gran majoria d'inscrits feien els10 Kms i nomes uns quants fèiem els 20 Kms, ara és a l'inrevés.

Felicitar: a l'organització i voluntaris per treure la pols d'aquest tresor al cor de la Costa Brava i posar al dia una Marxa que es donava per perduda.

FOTOS AQUÍ

Potser per a properes edicions, més corriols.

Amb la Núria i en Jaume

Gràcies pero que moltes gràcies Núria i Jaume per compartir el cami amb el que escriu..... camina, de tant en tant trota, tira fotos i gaudeix de tot..... com diuen Pura Vida!!!!


Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.