II Sortida CaKo a S´Agaro 18/4/2011

Sembla que la gent ens agrada això de fer CaKo, per segon cop hem fet una sortida Cako al Baix Empordà, gracies al Centre Excursionista Montclar, 21 cakos, hem après una miqueta mes això de caminar/córrer amb pals,en un escenari excepcional, la platja de St. Pol- S´Agaro-Camí de Ronda, amb ventet de marina i gust salat.



I aquest cop amb el mestre, es tot un espectacle veure i escoltar en Carlus explicant la tècnica, et sents hipnotitzat. Moltes GRACIES Crak per la MasterClass.

A mi hem va tocar fer la teòrica, i com sempre molt atabalat, hem vaig oblidar de dir una cosa important, tot i tenir la "xuleta", hem vaig oblidar de dir que els corredors d´ultrafons Ultraquim i Andreu Just, amb Cako varen fer 180Km non stop a Sils el 8/9/10 Abril, i si estaven cansats, però a l´endema eren a treballar com si res.



Si hagués de dir en una paraula com et sents quan fem cako, aquesta seria divertit, si quan comencem tothom esta molt serio,  quan acabem, tothom esta content i rient, de vegades una tonteria de sobte ens fa riure.


La pròxima Kedada a St. Feliu de Guixols, (si no passa res raro), serà el dia 9 de Maig, un dilluns a les 8:30 a l´aparcament de l´estacio de la Teisa/Sarfa. Falta acabar de confirmar, però casi que si. I aquest cop farem una sortida per camins i corriols, amb pujades i baixades, de una 1h a 1:30¨. Calçat còmode, frontal i les armes(els pals).Ens veiem.

Agrair-vos a tots (gent de Sils in special) 21 cakos valents, que segur que alguna cosa varem aprendre, jo vaig aprendre molt de tots vosaltres.
Salut ,Salut i molta Feina.

Comentaris

  1. Vaix gaudir molt!!!! i també vaix apendra !!
    Gracies per tot!!!
    Un maki cako
    Carlus

    ResponElimina
  2. Pere enhorabona aixó es fa es mes gran cada vegada, aviat no cabreu a la foto!!
    Vull que sàpigues que a en Josep en dos sortides se li ha ficat "el gusanillo" dels pals, avui fent una cervesa m'ha confirmat que el dia 18 s'ho va passar molt be i que la classe va ser magistral, al igual que tot el personal que va asistir, gent molt amable i "SANOTA" segons ell.

    Bueno per altra banda hem sembla que aquest dissabte ens tocara mullar-nos (a veure que passarà a Cap de Creus). fins dissabte.

    Manel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.