Puigdefrou Exhaust 16/4/2011

Abans de res, voldria felicitar als organitzadors, voluntaris, tothom qui d´alguna manera o altre a fet possible aquesta magnifica cursa, recorregut ben marcat, avituallaments correctissims, la samarreta molt xula, molt bon ambient, temperatura ideal.


Felicitar a tots els corredors, els qui han fet podi, els qui l´han acabat amb reptes diferents i els qui no l´han acabat, no passa res l´any que ve es torna a fer... Ànims!!

Donar les GRÀCIES a Amics de l´Entorn, per deixar- me participar caminant amb pals,Cako.
Donaven 3h per fer 14Km amb desnivell 962+, es possible fer-ho caminant, vaig estar-hi 2h16".


Camino perquè tinc por d´estar parat, diuen que el perill mes gran per la majoria no és que el nostre repte sigui molt alt i no l´aconseguim, sinó que sigui massa baix i ens creiem que l´aconseguirem, a més no era l´unic que caminava. En Llorenç (corredor local de tota la vida, i que per una lesió, als genolls, no pot córrer). El mon  no s´acaba quan et diuen i veus que no pots córrer, doncs caminem.
 
Amb en Llorenç de seguida varem connectar i fins a Puigdefrou anàvem junts, però a la baixada, i amb el permís d´aquest nou amic vaig tirar avall tot sol.
Gracies per la companyia Llorenç, tot un luxe.


El circuit impressionant, els primers 6 kms fins a Can Torra, no els havia fet mai, molt molt guapos, la pujada és durilla s´ha d´estar preparat físicament, el terreny molt suau de trepitjar, els corredors s´ho deuen haver passat pipa. 
Els Amics de l´entorn han fet i estant fent una molt bona feina, recuperant camins i corriols de temps era temps,  Felicitats a tots.


L´element competitiu de la cursa és que entra dintre d´un circuit de tres curses de muntanya que es diu Montseny- Guilleries, i d´on sortida el millor corredor/a .
Fa tres setmanes ja varem pujar a Puigdefrou fent la Ultra Cako Guilleries Xtrem, per tan  a la Puigdefrou Exhaust, de la Cellera de Ter... no s´hi podia faltar.

L´escriptor Xavier Junquera diu de Puigdefrou: L´esmentat puig és un cim de la muntanya de Sant Gregori amb una vista superba; és una de les cotes més altives de les Guilleries, atesa la seva privilegiada situació, en primera linea, que el converteix en una porta de les Guilleries. És també anomenat puig Frau, puig de Frou, Puig d´Afrou......



I com diu la Carme Tuneu, doncs si, sempre que es parla de Guilleries, Cellera.....et ve al cap aquesta cançó:

 

Salut, Salut i molta Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.