CARCAIXELLS AMB EL XALOC. 20/03/2011.

 20 Març 2011

Un dels comentaris que agrada més quan acabes una caminada és; quan hi tornem!!, o quan és la propera!!, això vol dir que ens ho hem passat bé, o molt bé, doncs aquest va ser el comentari just acabar la caminada/grimpada de tres hores. Es notava a les cares que els nanos "unos jabatos", i els pares uns "nens grans" varem gaudir i molt d´una tarda de diumenge, ni en Calleja i el seu equip  ho haurien fet millor.
Cada setmana intento pujar als Carcaixells, i crec que un indret tant bonic s´ha de poder donar a conèixer, compartir.... Hem sento totalment identificat amb l´Albert Gironès, ( qui va equipar i obrir tots aquests camins), quan diu en el seu llibre: L´atracciò que sens per aquestes agulles es molt gran, la sensació és  de tranquilitat, magnitud, silenci,bellesa i molts més substantius que en podria dir, però cap definiria la realitat d´aquest lloc.....
Dit i fet el dissabte, en una competició del Xaloc, es proposa per diumenge anar als Carcaixells grimpant per la Roca Rodona,  la resposta va ser massiva, semblava una expedició a l´Himalaya, increïble les ganes de fer coses d´aquets nanos i pares del A.C.XALOC.

El recorregut: Can Llaurador 65m, Pas de la Miloca, la Capella 210m,el Llom 287, pont penjant dels Carcaixells, la Torre 304m, el Teto 293m, l´Esquenall 306m, el  Suro 307m,Roca Llisa 307m, el Bec 317m,la Punxa 327m,l´Enforcadura 337m, Pas de la Canaleta, Pla de la Figuereta, Roques del Sol 244m, Roca Rodona d´en Cama o Puig Agut 242m, Can Llaurador.
Fitxa Tècnica: Desnivell: 330mts.
                      Temps Aprox: 2h i 45mts
                      Dificultat: Mitjana.

Hem trec el barret pels pares, els nois i noies que estaven grimpant un diumenge a la tarda, tenen edats que van del 9anys als 17anys. Aquestes caminades reforcen encara més la relació entre pares - fills- i amics.
Narcis tot un professional .


Salut i Feina.



Comentaris

  1. Bieeen!!! Els hi tinc moltes ganes a aquestes agulles!!!

    ResponElimina
  2. Ja estàs dient el dia!!! No m'ho vull perdre!!!

    ResponElimina
  3. Bitxo, són molt xules i les farem, i tant que si!!, i Lluís, Ostia!! no m´apretis tiu, ja saps que tot lo bo es fa esperar, que no sigui un 12+1, Vale!!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.