1ª SORTIDA CAKO A ST.FELIU DE GUIXOLS. 27/03/2011.

La culpa es d´en Carlus i en Quim, el mestre Carlus dels Makis Sils perquè amb molta paciència i dedicació, es qui esta introduint i donant a conèixer el Cako a la comarca.  Al seu costat he après a polir una tècnica que sense saber-ho feia servir no gaire be. I en Quim que té un "virus" que es diu "non stop", si estàs al seu costat ja t´has contagiat d´aquest "virus", ja estàs engrescat i engrescant a fer coses (no hi ha antidot).
La suma de tot això i la complicitat de la Carmen  del Centre Excursionista Montclar,  ens ha portat a donar a conèixer el Cako a St. Feliu de Guixols.
La nit del dijous amb deu valents aprenents al davant, amb ganes de saber que es pot fer amb dos pals, et tremola la veu i el pols, i tant que tremola!!, però no mes de deu segons, desprès i veien que t´escolten amb tanta atenció, et surten les paraules soles, del cor......
Espero que tots hàgim après alguna cosa o no, en qualsevol cas molt agraït, de poder compartir una horeta amb vosaltres.
El Cako, crec que els corredors de muntanya, ultrafons, d´asfalt.... haurien d´introduir un parell de sessions en el seu entrenament de Cako a la setmana, al igual que qualsevol persona que va a caminar, perquè?? sencillament quan camines/corres treballes la part inferior del cos , molt be, però i la superior, que fas amb els braços, espatlla, tronc??  esta inactiva, un parell de pals t´obren una finestra amb moltes sorpreses.Es increïble.
Propera sortida ens veiem  el dilluns 18 d´abril a 8:30 /9h +/- a S´Agaro.
Puigdefrou dissabte, a punt per UCGX

Gracies Carlus i Quim per donar- me forces per lluitar contra una malaltia que s´ha instal·lat al cos sense estar convidada.
Aprèn com si anessis a viure 100 anys i viu com si anessis a morir demà. Frase del blog dels Teres.

Puigdefrou dissabte, a punt per UCGX
Salut i molta Feina!!.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.