Ultra iTrail Guara Somontano. 01/10/ 2010.

Divendres 1 d'octubre, 2del migdia,sortim cap Alquezar,Laura,Maria, Carme, Quim i jo,el meu germà Jordi, Mireia, Jordi Jr, Jan i Martí,arribem cap a les 8h, m´he liat a la carretera, però be,anem a una casa rural, en Quim i l´Andreu a un alberg.
Dissabte, son les 6 del mati i hem concentro molt pensant en la cursa, desitjant que l´esquena aguanti, sempre sabent on estan els límits.Penso que m´hauria agradat molt fer l´Ultra 92Km com l´any passat, amb en Quim i l´Andreu, però faré la Trail 34Km caminant tenim 12h per fer-la, en Jordi farà la Trail corrents.

Estem a la sortida i ens trobem amb corredors coneguts d´altres curses , també hi ha en Quico, Faustí,Salvador  fent la Trail i en Manel que farà l´Ultra.Sortim cap a Asque,i d´aqui cap a Alquezar, tram molt dur,males sensacions a l´esquena i menjada de cocu, però d´Alquezar a la Viña,he adelentat molts caminants i corredors i cada vegada hem trobava més be,(m´ha sortit la bestia que portem a dins),a la Viña punt on es bifurca la cursa , m´he trobat en Manel Tirado, ens hem desitjat molta sort.
De la Viña a Radiquero  he estirat a 4 corredors , dos de la Trail sabien perdut i 2 de l´Ultra abandonaven,hem anat tirant amb tres de la Trail fins a Alquezar, i molt be, si m´aguesin dit al control de la Viña si volia fer l´Ultra els hi hagués dit que si.
La duresa de l ´Ultra es fàcil de saber , nomes dient que de 180 corredors, 114 han arribat.
A la Trail de 90 hem arribat 77. En Jordi ha quedat 11 amb 5:02, ni ell s´ho creu, encara flota, i jo tot i fer- la caminant he quedat 51 de la general, i 10 de la meva categoria 6:55.
El meu dorsal 54 quin numero més guapo, 5+4=9.i casualitat en Jordi 81, 8+1=9.
Qui s´ho ha passat més be han estat els petits, dissabte a Radiquero xocolatada han repetit 4 vegades que booooonaa!!, i diumenge Taller de pintures rupestres, s´ho han passat pipa pintant una pedra, les mans , la cara......Quina gent més amable i humana, increïble el tracte, un luxe.
Tornada a casa amb en Quim lesionat, una bona "ostia " en un dit del peu, per sort res trencat
Gracies Kike, Javi i Arcadi per deixar-me participar caminant sabent que tinc osteoporosi.
I felicitar organitzacio, voluntaris, als pobles.........per tot, un Finde molt enriquidor.
El dinar de diumenge ni en Ferran Adria ho hagués fet millor.
Felicitats Manel i a disfrutar-ho, ja saps que vol dir això, Segur que ets el tiu mes feliç del mon.Que no et pugin els fums ara eh!! saluda vale!!
Fins aviat Pere, molta SALUT i a ser feliços.
.



                                                                                  

Comentaris

  1. Enhorabona Pere molt bona la cronica que has fet ,aquest cap de setmana a Guara tothom ha disfrutat per igual. Opino igual que tú, la organització s'ha volcat amb els que hem participat i els que han vingut a acompanyar.
    Han prestat atenció a tots a grans, petits i corredors
    Aquests MAÑOS tot ho fan amb el cor!

    Manel

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.