33 Travessada de les Gavarres. 31/10/2010.


31 d´octubre, el despertador ens ha deixat dormir una hora més, però son les 6h del mati i hem quedat per anar a fer una caminada amb la Mar,Tania i l´Albert, ens ho hem pensat dues vegades abans de sortir, doncs acabava de ploure bastant fort,però que caray!! es guapo caminar sota la pluja.

Arribem al punt de trobada i sortida és als Metges, lloc molt conegut per excursionistes, btteros,caçadors...., a més hi ha un hostal on es menja molt be, per arribar-hi el mes fàcil es agafar una pista que puja des de Cassa de la Selva. Mentre fem l´inscripció comença a ploure, ostia! no es pot ni escriure el nom de tanta aigua, de tota manera ningú s´ha plantejat de tornar a casa, tot el contrari ,sortim.                                                     
L´itinerari es diferent  cada any, per tant passem per camins i corriols que s´han anat recuperant,anem cap a can Buscanya nou, casa en ruïnes, cap al Terme de Clau , una cruïlla,avituallament, i anem flanquejant la Roca Filanera,descens cap el riu Daró, creuem quatre vegades el riu,la vegetació és extraordinaria,es com si fos un laberint, amb túnels inclosos, tocà pujar fins altre cop al Terme de Clau, no cal dir que anem veient moltes masies, moltes en ruïnes, ens enlairem i el massís gavarrenc ens deixa  veure la plana de la selva ,anem tirant cap a can Barceló, can Bou, agafem el camí "missader" (camí que la gent agafava per anar a missa), can Boscanya, el Camp de les Acàcies i ja arribem als Metges, punt d´arribada.
La caminada ens ha agradat molt!!, gaudir de racons que molt poca gent coneix es un luxe, la rica diversitat d´arbres, plantes......alzines,bruc,brugueroles,eucaliptus,robínies......La pluja ha desaparegut al primer Km, i ens ha vingut a buscar just quan arribàvem.
Hem fet uns 15 Km , i el temps 3h 15 ", el més important ha estat la companya, i el fet que la Mar i la Maria (de 12 anys )s´ho han pasat pipa , sencillament  caminant amb els pares pel bosc i plovent.
Agrair la Colla Excursionista  Cassanenca i els voluntaris,molt valents.

Salut , Feina i a ser Molt Feliços. Pere.
                                                           
                                        
                                    
                                             
                                                 
                                                                   


                                                

                                  

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.