MARATO SALVATGE ST. HILARI SACALM. 10/03/2010.


Abans de res dir que ha dia d´avui 10 de Març , fa tres dies que a St Feliu , estem sense llum , gas i aigua calenta, degut a la tormenta de  neu de dilluns, es un caos.
Bé , 7 de Març , Marato Salvatge, i salvatge ho diu tot d´aquesta cursa, la més dura que faig en tot l´any.
Arribem amb en Jordi el meu germá,(la seva 1ª Marato), 8h mati i anem a buscar dorsals, un fred que pela,-2º,diuen que el temps empitjora al migdia.
Aquest any hi ha el doble de corredors fent la marato.
Sortida a les 8h30mts, anem piano piano, doncs surtó tocat de l´esquena a les dorsals, i com que hem conec el recorregut de l´any pasat , he de frenar a en Jordi, doncs hem decidit sortir i arribar junts, doncs va molt accelerat i no sap el que li espera, són uns 2500 metres de desnivell positiu.
El recorregut comença molt planer per pista, fins que pujes i baixes de St. Miquel 10Km, aqui decideixes si fer la mitja (esquerra)o la marato (dreta),pujes i baixes cap a la Riera d´Osor 18Km, pujes ibaixes i pujes a La Coma, molt de corriols , baixades de vertic, pujar a quatre grapes, arribem a La Gabarra 34Km, i aquí ja desitjes acabar, pero no s´acaba mai, arribem molt contents , en Jordi molt bé, tocat de genolls, i jo molt bé, excepte l´esquena, ara si molt tocada. Ho haurem de fer mirar....
Arribem amb un canvi brutal de temperatura , molt fred i a punt de ploure o nevar, pero amb l´escalfor de la Laura, Maria i Carme, un bon arros i botifarra, SUPER.
L´agradable experiència de tornar a córrer amb el meu germà en Jordi, feia anys que no corriem junts. Ell volia provar la duressa de l´asfalt de la marató de Barcelona, això és molt més guapo, segur que si.


Les clasificacions, hem fet 42Km amb 7h 8 minuts, ens hem parat 4 vegades a...... i 4 vegades als controls, jo he fet 1 hora menys que l´any passat , i de 81 corredors estem al lloc 65 i 66, o sigui que molt contents.
Salut i feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.