GR PRESA DE SUSQUEDA- PRESA DE SAU. 20/03/2010.

Dissabte 20 de Març 2010.Despres d´estar 14 dies inactiu per l´esquena, i desprès de fer una sortida de 20 km ahir al vespre, decideixo fer un entrenament llarg.
11del mati. Susqueda, començo a córrer direcció Sau, vorejant la riba esquerra del pantà de Susqueda, en tot moment vas veient el recorregut en uns 2 o 3 Kms.


El poble de Susqueda i la seva Vall  estan sumergides des de l´any 1968, a mig camí hi ha l´esglesia de ST. Marti de Querós, a l´altre costat de riba.
Estic a mig camí de Sau i fa molta calor, hi han arbres i roques de grans dimensions al mig del camí, tot i aixi m´he creuat amb un grup de ciclistes i un altre de motos trail , que amb una serra manual feien cami per passar amb les motos.


És una pista ample, pero queda barada i desfigurada per la vegetaciò i la climatalogia que fa que a estones  sigui impracticable.
Arribó a Sau amb 2 hores i poc. No veus la presa fins els ultims 500 metres.
Un doloret als peus, una ampolla gegant a cada peu, em baixa la moral de cop, però miro el costat positiu, he arribat a Sau i ara s´ha de tornar.M´ho agafo amb calma, fa molta calor i vent de cara , arribo a la presa de Susqueda amb 4: 30h  entre l´anada i la tornada, estic molt cansat, en total he fet uns 40Kms. 
Tenia moltes ganes de fer aquest recorregut una altre vegada (aquesta és la tercera). Però no m´enrecordava que tot i tindre poc desnivell, és dur. Portava 1 litre d´aigua i he fet curt, de tota manera hi han molts rierols.


En el recorregut et trobes amb tres indicacions: Coll de Serrallonga a 5,2Km, Osor 19,7Km i Sau 8, 1Km, a part de cruilla que et porta a Coll de Nafré.
Recorregut molt guapo, però per fer sense presses.


Fins aviat, Salut i Feina.

Comentaris

  1. Estas fet un fiera, 60 quilometres en 24 hores, no si al final l'Xtrem se't farà curta!

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.