PUIGDEFROU EXHAUST 2015. PROPOSTA PEL 19/04/2015.

Proposta pel 19 d'Abril 2015.
V Puigdefrou Exhaust.  Lloc: La Cellera de Ter.
Cursa de 17K . Marxa de 9Km.
Cursa Infantil de 0 a 10 anys.



Que puc dir de Puigdefrou.... he après a estimar i a córrer des de fa molts anys per aquesta muntanya salvatge de la Cellera de Ter.... no cal dir gaire res més.
Un Puig de 843 mts d'alçada que l'he pujat gairebé de totes bandes i durant tot l'any, un camp d'entrenament excepcional.

A l'estiu amb un rigorós 40°, a la tardor amb la seva espectacular gamma de colors, amb la serenitat de l'hivern i nevat, de nit amb uns ulls d'una bèstia que et vigilen, amb la ufanor perfumada de la primavera. 
Un cim que et convida a meditar amb la recompensa visual cap a Pirineus, la Garrotxa, Collsacabra, Gironès, Vall d'Osor....
Per tot això, per l'oportunitat de descobrir Puigdefrou i perquè conec als "cavallers de la taula rodona" que ara fa 5 anys varen tenir la idea de crear la l'Exhaust, amb la Carme i si la salut ho permet, espero que ens veiem  a la línia de sortida.

A pocs dies de la cursa, ens apuntem a fer un tastet del circuit d'aquest any, convidats pels organitzadors i compartint la prèvia amb d'altres corred@rs.
Les 9: 00 h del matí, amb en Mikel entrem a la plaça del poble, davant nostre un grup de corred@rs amb cares de felicitat a punt d'engegar motors.
S'han fet tres grups, els bons, els més bons i els pros-boníssims... el que escriu s'ha quedat amb l'Anna, l'Aleix, en Juli, en Joan, en....i en Pepe, o sigui els més bons. 


El recorregut cada any és diferent, vet aquí que tot i ser un bon coneixedor d'aquest territori, aquesta gent han tingut la capacitat de sorprendre'm una vegada més amb un cicuit 11 sobre 10.... Una de les claus del seu èxit.
Aquest any el circuit és molt més corredor i amb corriols, camins de carro i torrenteres nous.
No deixeu que us ho expliquin....Encara no us heu apunat ??

WEB DE LA CURSA I INSCRIPCIONS.Clica aquí.

PER SI US VE DE GUST VEURE LA CRÒNICA,FOTOS I VIDEO DEL 2014.Clica aquí.

TRACK WIILOC DEL TASTET, aquest track no és el de la cursa. Millor descarregar el de la cursa.


FELICITATS A TOTS els que aquest finde heu pogut sortir a fer alguna cursa, en especial als de la Ultra Montseny i la Romanic Extrem.
Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.