LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 30 d’agost de 2012

ES POLLASTRE 2012. Btt.IV Terra d'Indiketes.FOTOS D'UN VOLUNTARI25 i 26/08/12.


Diumenge dintre de la cursa de Btt, anomenada Es Pollastre de 42Km i La Gallina de 21Km, tota la family varem anar a fer de voluntaris.


Intentar aportar aquest petit granet de sorra com a voluntari, per poder ajudar a aconseguir els objectius dels ciclistes, és molt enriquidor. Compartir emocions amb l'equip de voluntaris i organitzadors d'A. E. Matxacuca és increïble.

La Laura i la Carme al punt d'inici i arribada de les curses (al pavelló de Sta. Cristina d'Aro). La Maria i un servidor al punt de control del Km 11, a la carretera de Calonge a Romanya a la part que tornaves a entrar dins el bosc per anar a buscar l'avituallament de Romanya.

Una vegada posicionats al punt de control, tot a punt. Com que no és un avituallament, la Maria i jo tenim molt clar que la nostra feina serà primer d'indicar el camí, segon i més important d'animar al màxim cridant i picant de mans.


FOTOS DE LA CURSA AL KM 11 DEL RECORREGUT:I així hem estat animant un per un als més de 450 ciclistes. Esperem haver estat a l'alçada com a voluntaris.


                                       
Es Pollastre 2012, un buen sabor de boca. Escoletta BTT.


CLASSIFICACIONS A LA WEB TERRA D'INDIKETES.

SALUT, FEINA i GRÀCIES PER FER-HI UN COP D'ULL.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada