LA VIDA ÉS CURTA, JUGA FORT.
Només pretenc motivar........Com amb la lluita constant i l'inconformisme es pot superar una malaltia òssia, l´osteoporosi, privant-me de córrer i escalar......Es pot reconduir la vida, fent-la diferent, però rica en emocions i plena de somnis. Apuntar-se a tot és superar-se. Anna Paris.

dijous, 30 d’agost de 2012

ES POLLASTRE 2012. Btt.IV Terra d'Indiketes.FOTOS D'UN VOLUNTARI25 i 26/08/12.


Diumenge dintre de la cursa de Btt, anomenada Es Pollastre de 42Km i La Gallina de 21Km, tota la family varem anar a fer de voluntaris.
Intentar aportar aquest petit granet de sorra com a voluntari, per poder ajudar a aconseguir els objectius dels ciclistes, és molt enriquidor. Compartir emocions amb l'equip de voluntaris i organitzadors d'A. E. Matxacuca és increïble.
La Laura i la Carme al punt d'inici i arribada de les curses (al pavelló de Sta. Cristina d'Aro). La Maria i un servidor al punt de control del Km 11, a la carretera de Calonge a Romanya a la part que tornaves a entrar dins el bosc per anar a buscar l'avituallament de Romanya.

Una vegada posicionats al punt de control, tot a punt. Com que no és un avituallament, la Maria i jo tenim molt clar que la nostra feina serà primer d'indicar el camí, segon i més important d'animar al màxim cridant i picant de mans.
Desprès d'una llarga espera, arriben els tres primers ciclistes, esta molt clar que són d'un altre planeta, no m'ha donat temps ni de fer una foto. Fins que no ha aparegut el quart ha passat una bona estona. A partir d'aquí i de manera espontània he començat a animar amb crits de VINGA VA!!.... GASSSS, TU POTS!!!...KSUM TOT!!! MOLT BE MOLT BE!! ANIMMMS!! JA QUEDA MENYS!!.... La meva filla fins i tot s'ha quedat "avergonyida" del seu pare, però al cap de cinc minuts era ella la que cridava més fort que jo tot picant de mans.
FOTOS DE LA CURSA AL KM 11 DEL RECORREGUT:

I així hem estat animant un per un als més de 450 ciclistes. Esperem haver estat a l'alçada com a voluntaris. Crec que si, doncs tots els ciclistes a la seva manera ens donaven les gràcies pels ànims amb un somriure.
Un voluntari ha d'aplaudir i animar l'esforç que esta fent l'esportista....Sempre. L'esportista ho agraeix, se sent mimat i tots hi sortim guanyant.
                                           Es Pollastre 2012, un buen sabor de boca. Escoletta BTT.

CLASSIFICACIONS A LA WEB TERRA D'INDIKETES.

SALUT, FEINA i GRÀCIES PER FER-HI UN COP D'ULL.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada