MUNDIAL TRAILRUN MASTERS CANFRANC 2024 I ELS MATXACUCAS. 16/09/2024

Dies: 13, 14 i 15 de Setembre de 2024.

LLoc: Canfranc

Hi ha corred@rs que necessiten molts sponsors i molta "xarxa social" per ser qui són, d'altres sense fer soroll, gairebé en silenci esdevenen campions del món, aquest és el cas de l'Edu Hernandez.

Sens dubte, la 6K i l'Edu com a protagonista, ha sigut del més destacat del Campionat Màster Trailrun de Canfranc.

1er dia de competència i l'equip espanyol s'emporta 4 ors, 2 plates i 2 bronzes en la potent pujada Uphhill 6K. Amb 6,5 km i 984 m de desnivell positiu.

L'or més bonic i més ben treballat amb "hachazu" inclòs de l'Edu, un primer lloc en categoria M40 i un temps de 43:45:88, Imposant-se per 19 segons de diferència al britànic Thomas Roach.

RESULTATS 6K AQUÍ.

2on dia, Long distance 34 km i 1.967+, l'equip espanyol s'emporta 4 ors, 5 plates i 6 bronzes, entre ells la Matxacuca Paloma Lobera amb el 2° lloc de W45 i un temps de 4:11:19. En Roberto Sancho amb un 4° lloc de M50 i un temps de 3:44:41.

A destacar la Teresa Forn pel 3er lloc en W60.

RESULTATS 34K AQUÍ

3er i últim dia l'equip espanyol va obtenir 6 ors, 2 plates i 5 bronzes en la modalitat Clàssic. La cursa que va tancar el Campionat del Món Màster, els corredors es van enfrontar a un circuit de 17 km amb 1.000 metres de desnivell positiu.

I l'Edu Hernandez repeteix podi amb un 2º lloc de M40 i un temps de 1:23:09.

RESULTATS 17K AQUÍ

...No sé si em deixo algú del Matxacuca, ja direu.

Aquest és un petit post per felicitar als companys i amics de club A.E.Matxacuca.

Per cert, no us oblideu que per al desembre teniu el Trail Ardenya, organitza Matxacuca, amb tres circuits molt "guapus" (més info ben aviat).