CARCAIXELLS CARA NORD. "EL SHAMBALA".24/04/21.

Massís de l'Ardenya. Solius 

Km: 13,5 k i 820 +

De vegades sol passar que et deixes portar pensant que no et poden ensenyar res i resulta que sí... fins i tot et sorprenen.

 

Així doncs, tres noies m'han esborrat d'un cop la paraula incrèdul de la meva ment i m'han donat una lliçó mentre fèiem un circuit curt, dur... Molt dur i bell... Molt bell. Un circuit que desconeixia batejat amb el nom de: "Shambala"

Sovint ho dic, quan escric un post i ho recordo; CÓRRER no deixa de ser una paraula, un verb, un acte mecànic del cos. 

 

Però quan veus les ganes que hi posa l'Eva fent "filigranes" per venir, o la Carme fent esforços tirant del carro, o la Maga dedicant-nos la seva meravellosa paciència... Tan sols per córrer, sense medalles, ni recompensa... Com a molt un bon dolor de cames o alguna ungla negre.... Córrer no és només córrer.

Podria extendre'm en mil detalls sobre la ruta, sobre la dificultat del terreny, les sensacions... però ves per on que m'ho estalviaré, teniu el Wikiloc.

Després de 3 h, aconseguim tancar un bucle arribant al punt de partida sense aplaudiments ni "foto-finish"… Ni falta que fa... Només somriures i una molt agradable xerrada davant d'un merescut vas de cervesa. 

Salut, Feina i "Divertimento"

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.