CRÒNICA D'UNA CURSA ANUNCIADA. 07/03/2021.

Any 2015-2019.  Les curses de muntanya es van multiplicar per 100 en pocs anys, el boom del trailrunning. Arribava el "finde" i no sabies on anar de tanta oferta.


Any 2020-2021.  Si ets un corredor "amateur" no hi ha curses per a tu. I si en queda alguna, no hi pots anar, doncs, ets amateur i no estàs federat.

COM ÉS UNA "ULTRA o TRAIL COVID":

La Sortida: 

Unes hores abans t'has de fer una "Test Covid" i donar negatiu. El brífing i recollida dorsal amb careta. Guardar les distàncies. No abraçar, no petons.



Et col·loquen en el calaix de sortida a una hora i minut determinats al costat de 3, com a màxim 6 corred@rs. 3,2,1.. et treus la careta i surts.

No hi ha gent animant, no hi ha crits, no hi ha caliu, l'aire és net i no fa pudor d'algú que ha menjat alls mentre notes el seu baf darrere el clatell, i aquella olor d'aquell spray a la pell que et perfora el nas... el REFLEXOHHHH!!!! NOOO  HI ÉS!!!

I aquell pi que està al costat de la sortida i que tots els corredors  anàvem a pixar, ara no hi ha ningú pixant, pobre pi!!

Els Avituallaments:

Arribes amb la careta posada, no hi ha gots, no hi ha talls de fruita, tot precintat i individual, distància i fredor.

Un AV d'abans 

Arribada:

No hi ha ningú. La sensació és com la d'aquells corred@rs que sempre han....(perdó) hem arribat dels últims, no hi ha el caliu de la gent aplaudint, res. T'has "cardat" 100 km en 20 h i no hi ha ni Déu, ni cervesa, ni podis, res.


Fer una pizza amb la família, tot està tancat.... de fet has vingut sol i t'en vas cap a casa sol.

* Si ets organitzador és d'agrair, admirar i felicitar la vostra feina en aquesta "nova normalitat", la teva cursa va surfejant per una , dues, tres...i 50 onades. Molts Ànims!!

Un podi d'abans

* Si ets corred@r, res és igual, però les ganes, la il·lusió i el sentit comú hi seran a cada cursa.


Salut, Feina i Gràcies per Entrar!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.