MARXA DE L'ARBOÇ 2019. POST I FOTOS.20/10/2019

Marxa de Muntanya a les Gavarres. 41 ed.
Lloc: La Bisbal d'Empordà.
Clima: 20º Xafogor, ennuvolat, plugim i sol.

Distàncies i desv: 19K i 12K. 


Poques vegades 5 eu (preu de la marxa) et donen tanta..... Felicitat.


8 h del matí, sota un cel molt ennuvolat, humit, amb el dibuix elèctric dels llamps i a punt de ploure .... Els meus dits a través d'un boli desxifren el meu nom en un tros de paper. 


Mentre miro al meu voltant, els 8 amics de viatge d'avui ja estan a punt, són del grup i@corredors.


Un grup de gent molt maca que cada diumenge en fan alguna, caminant o corrent. Un grup on sempre hi sóc  molt ben rebut, Un grup on ningú és millor o pitjor, tots som iguals.
Aquí no hi ha líders.... Bé, hi ha un "Deu tot poderós", el que fa les propostes, en Toni.


Circuit: Sortim caminant, el terreny és planer i la conversa fluida, però em noto com un gos quan el treuen a passejar després de quatre dies tancat, de seguida les cames s'esveren i llanço una frase: "Trotem o què"


Així és que amb la Lluïsa, l'Anna Rosa, l'Òscar, en Jordi i en Pere sortim com les bales.


I entrem al bosc per un corriolet deliciós, les noies van davant i sense saber-ho obren la porta a la bèstia que porten dins, el corriolet és llarg i el gaudim intensament amb el peu a baix.


Al km 12 una corredora amb qui ens anàvem veient, es torça el turmell, no pot posar el peu a terra, l'ajudem i decidim anar al proper AV per demanar ajuda.

Seguim, encarem la part final de la marxa per pista.
I arribem, però falta en Jordi, que ha volgut esprintar, i ves per on, s'ha perdut a 50 m de l'arribada.* Voluntar@s: Un 10, sempre sou importants.

* Marcatge: Amb guix, Un 10, em trec el barret,  no he vist cap cinta de plàstic i no m'he perdut.* Avituallaments: Molts AV. Un 10 per l'AV  de l'arribada, podies triar botifarra, xistorra o bèicon, amb pa de coca i la beguda en porrons, una "sudareda" o motxilla... Tot per 5eu.


I que més puc dir, una marxa que compartida al costat de la Lluïsa, l'Anna Rosa, en Jordi, en Pere, en Carlos, en Joan, l'Oscar i en Toni, s'ha fet plaent i molt agradable, fins i tot curta. GRÀCIES NOI@S!!Un dia feliç, un tiu feliç, tot i que un genoll  no acaba de fer net, "casumlostia"

Em demano una Marxa de l'Arboç pel 2020, si la salut ho permet!!

Salut, Feina i Felicitat !!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.