OSOR. VERD MUNTANYA. 20/05/2019.

L'home del temps ha dit: pluja tot el dia... S'equivoca. Sortim!!
Una motxilla carregada amb un parell de bocates, aigua i plena de pura vida.Aventura. Tiramos por aquí, Mikel?... No hay camino, te da igual?... A mi, perfecto!!!! 

Sortim del camí, de la disciplina del treball, del material obligatori, de  les llistes, del temps de tall..... 
El desordre potser és llibertat, el caos potser és aventura...Un xic de Muntanya.


Colors. Maig, mig matí. La nit abans ha plogut i la tèbia llum ens acaricia la cara, deixem enrere l'ombra d'un bosc de pins "Douglas" i trotem per una suau catifa de fulles molles, l'aire es converteix en una brisa fresca, l'oxigen és dens i lleuger alhora, les olors són intenses i a la paleta de colors hi predomina el verd muntanya intens....Guilleries.
Gent. Som éssers que necessitem la complicitat de gent, amics de viatge, aquells amb qui nedem riu amunt, amb qui ens uneix la química, amb qui tenim converses amb la mirada i el somriure és etern, un "t'espero més amunt", parem per beure, som còmplices de moments que queden gravats, sí... A la retina... Un xic de Muntanya.


Racons. Arribem a un poble de pedra que sabies que existia i que hi passes sovint, i et trobes amb una fleca i la flequera, una coca anisada de les d'abans, tornen les olors intenses, i de sobte apareix la química altre cop.


"Pos eso", hem de buscar veureu-ho tot com si fos la primera vegada, perquè: que seria de nosaltres si no busquéssim sorprendre'ns? La vida és curta, juga fort dins les teves possibilitats !!


Salut, Feina i Felicitat !!!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.