MONTSERRAT SALVATGE. LA MONTSALVATGE. 12+1/01/2018.

RUTA EXTREMA I DE DIFICULTAT ALTA: 
33K i 2.800+. El Bruc - Collbató - El Bruc. Montserrat.
Modalitat: CLIMBRUN.
Dissenyat per:  Jordi GP (Yak). Corred@rs: 10.
Clima: 0º i 10º. Fred i Sol i Boira.Els que som d'esperit jove, la vida la dibuixem cada dia al nostre gust buscant surrealismes dins la realitat, buscant sentir-nos incorrectes descobrint que així podem arribar més lluny.

En Jordi GP és un d'aquests "surrealistes incorrectes" que ens ha escollit per ensenyar-nos una de les coses que més s'estima, una de les seves passions, la Muntanya i els secrets que amaga Montserrat.


Així és que amb 0° en un carrer del Bruc amb en Jordi i 10 "aprenents" de córrer i una encaixada de mans, segellem el que serà la primera pinzellada d'una aventura extraordinària.FULL DE RUTA:Descriure amb detall la ruta, no ho faré, al Wikiloc hi ha els detalls. Però sí diré que:

Aquest noiet amb cara de nen a punt de fer una animalada ens ha dissenyat un circuit dur de collons, meravellós, salvatge i espectacular.Hem descobert llocs per on no hi passa ningú. Grimpant com les cabres i desgrimpant per canals de vertigen com les sargantanes. Carenejant per les agulles i olorant el perfum d'un bosc de conte de fades.La ruta es pot dividir en dos bucles.

El primer bucle va del Bruc a Collbató. Pujant al Montgrós per Frades Encantats i Coll del Migdia. M'ha encantat.El segon bucle de Collbató a El Bruc. Pujant a Sta. Caterina i Sta. Magdalena en fort pendent per la Serra de l'Alzina. Arribant a tocar St. Jeroni pel Serrat del Moro. Baixant pel Camí dels Francesos i de manera extrema per la Coma del Pastor.  EL MILLOR:   

Alimentar els sentits amb trossos de vida compartits amb uns grans amics.

 

EL MILLOR DEL MILLOR: 

La cervessa en acabar l'aventura al voltant d'una taula.Jordi, MOLTES PERÒ QUE MOLTES GRÀCIES.... Això sí, hem descobert que amb tu el terra no és mai pla, mes aviat fa pujada i baixada.

La Raquel i en Jordi.


Salut, Feina i Gràcies per Entrar !!

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.