PUIGDEFROU EXHAUST VII. PROPOSTA PEL 02/04/2017.

Proposta pel 2 d'Abril 2017.
VII Puigdefrou Exhaust.  Lloc: La Cellera de Ter.
Cursa de 17K . Desnv: 1.050+.
Marxa de 9Km. Cursa Infantil de 0 a 10 anys.
Circuit Selvatika.



Una trucada d'un dels "cavallers de la taulla rodona de l'Exhaust".... Pere, demà fem un tast de la Puigdefrou Exhaust, que et sembla si amb la Carme podeu....

- Si, la resposta és Si, molt abans fins i tot de despenjar el telèfon. Tal com si fos la famosa escena d'amor de la peli, Jerry Maguire.

Posar el cos en posició vertical després de dormir una hora menys pel canvi horari.... Costa molt.

Però, que carai, estem convidats a passar un matí privilegiat, per descobrir els nous racons del que serà la VII ediciò de l'Exhaust d'aqui a uns dies, i que ens té el cor robat.

"Cuidadu" amb aquest parell!!!

Al costat de persones /corred@rs que després de 7 anys, han fet créixer i evolucionar una cursa trail pura i salvatge. 

Uns corred@rs que si claves la mirada en els seus ulls, es pot llegir amb força i amb majúscules les paraules il·lusió i devoció. 


El Circuit: 

Així és que fa tan sols unes 15 hores, en una plaça d'un poble de pagès a la falda de les Guilleries, més d'una vintena de "devotos al trail" segellem amb una encaixada de mans i foto de grup, el que seria una matinal extraordinària.



S'han fet tres grups, els bons, els més bons i els pros-boníssims... el que escriu s'ha quedat amb en Toni i en Pepe, o sigui els més bons.

Engeguem motors i anem a buscar la primera "vertical", al km 4...... Sabeu que.... Podria descriure cada detall, cada corriol, cada pedra, cada sensació. Però no ho faré, que Coi.....


Us convido a venir a fer un circuit Trail tal com "Déu Mana", espectacular, divertit, pujar i baixar sense marejar la perdiu, l'entorn, em quedo curt quan dic que és el Paradís.



A més passem per llocs amb noms com: "La Baixada de la Carme", "El Camí del Grèvol", "Colldelegria", "La Mina d'Or".... Per favor, amb aquests noms tan motivadors encara no esteu apuntats??
Les vistes desde Puigdefrou

* Detall de la crònica de l'any passat per la Vanessa: Coneixeu la sensació de quant les cames comencen a anar soles, que els kms passen sols i sense mirar el rellotge per saber quant falta...? Doncs comencem a disfrutar, però encara queda molt per fer!!! Quina cursa més ben parida la Puigdefrou!! 


Salut, Feina i Gràcies per Llegir.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.