MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

7a edició de la Marató de Muntanya l'Ardenya 2016.
Organitza:A.E. Matxacuca.
Com a voluntaris a l'AV2 de la 42 K i 63K. Mentre l'ombra de la nit es desgasta i s'imposa la llum del sol, a poc a poc, entrem a formar part de la vida del bosc com a voluntari@s.


En un punt del no res aixequem un campament nòmada que servirà per proveir d'aigua i menjar a un batalló de corred@rs amb dos missions diferents: Uns lluitant per aconseguir fer 63 K i d'altres per assolir la mítica 42 K.VOLUNTARIS: 

L'èxit d'una cursa s'obté en gran part gracies a un bon equip de voluntar@s.

És un "raça" de gent en perill d'extinció, no n'hi ha gaires. Són lingots d'or pur.

Des de l'AV2 veiem arribar els corred@rs no pel seu número de dorsal, sinó pel seu nom i cognom.Des de l'AV 2, cinc dones: La Jenny, la Magali, la Carme, la Maria i la Laura. Quatre nens: l'Ares i l'IU, en Carles  i un servidor. Ajudant  durant i post cursa.


CORRED@RS:Va pels corred@rs de la 63 K, em trec el barret pel "bon rotllo" i actitud positiva en arribar a l'AV, tot i que molts de vosaltres vàreu patir un "lapsus" en un tram del marcatge. Us FELICITO per la vostra actitud. Sou molt ben parits!!

Els de la 42 K, sou uns Craks!! Content de veure moltes cares conegudes, en especial en Lluís Tuneu, en David, Juanmi.....En Max, un noi que ha fet la seva primera ultra de 63 K, arribant pocs minuts abans de tancar el crono, 11:56h... Felicitats Max.
FOTOS DE CORRED@RS DE LA 63 K. CLICA AQUÍ.


 

FOTOS DE CORRED@RS DE LA 42 K. CLICA AQUÍ.Per acabar, i CREC que parlo en nom de TOTS els AV i companys voluntaris de la MdA volem Felicitar a tots els corred@rs que heu participat.... Tant si heu acabat com si no. FELICITATS!!FELICITAR als directors de cursa, en Quico, en José, en Diego Arroyo, la Susi, Xavi Gaitx... als col·laboradors i voluntaris més actius Magda, Manel Casanova, Amanda, Fina, Jordi, Joan .. NO vull deixar-me a ningú, per tant.... A TOTS els que conec i als que no us conec que sou moltsLA CURSA LA FEM ENTRE TOTS. GRÀCIES PER VENIR !!!!

Voluntar@s MdA 2016
CRÒNIQUES AMIGUES:

NACIÓ DIGITAL. Isaac Riera i Louise Brown guanyen la Marató i Mitja e l'Ardenya.

Salut, Feina i Gràcies per Llegir.

Comentaris

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.