TRAIL ROCACORBA MARATÓ. 07/02/2016.

Trail Rocacorba Marató 38K. 7/2/16
Lloc: Canet d'Adri. Vall del Llemena. Org: KlassmarK
Distàncies: 20K. 30K. 38K.  

Gràcies Oriol per la foto !!
La 38 K per equips de dos:
Andreu Just. Dorsal: 60. Posc: 76. 
Pere Alsina. Dorsal:59. Posc 75.

Desniv + : 2.141. Desniv  -  : 2.195. 
Temps Mov: 6:53h. Temps Aturat: 0:22h.
Clima: 5º i 12º. Humitat: 94%. Pluja.

Pere, ¿vols fer equip per fer la Rocacorba Trail Marató?

La proposta de l'Andreu em va fer "tilin", descobrir un format de cursa diferent, nova. Tot i que no tenia previst d'anar-hi, no vaig dubtar en acceptar la proposta.


La distància Rocacorba Marató és per fer-la només amb equip de dos.  

Ens ha encantat. Si córrer en una cursa de muntanya ens agrada, córrer amb equip, amb amics, en parella, i disfrutar de l'entorn acompanyat, ens agrada molt més.

L'esforç, els baixons, la lluita amb el crono, són més suportables. Els mals moments passen més de pressa i els bons moments ens queden gravats al disc dur. 


Cursa / Sensacions:

Fa uns dies buscava una cursa a Escòcia, amb boira, pluja, molta humitat, desnivell, fang, aigua, més fang... Ves per on, que a 40 minuts de casa, a Canet d'Adri, els de Klassmark i després de 100 dies sense ploure, s'han encarregat de contractar totes les inclemències meteorològiques per un dia... Una cursa al més pur estil "Scottih Maraton"... Guayyy!!!!



8:00 h del matí, al pati de sortida, la flor i nata del trail a Catalunya; Roberto Sancho, Nuria Picas, Pau Bartolo, Tina i Toti Bes, David Coma, Eric Moya, Dani Aguirre..... Andreu, que coi hi fem aquí, enmig de tants Ferraris trucats??... No ho sé.

Primers 100 metres i per variar som "los ultimos de la fila". Fem els 10 Kms fins al primer AV, sota un fi plugim i molt planers al costat d'un riu ple de racons encisadors.


Encarem la pujada principal, 600 + i 4 Km fins a Rocacorba. Compartim pujada amb corred@rs de 20 K i 30 K, es fa distret. A estones amb uns miradors excepcionals.

A Rocacorba ens avituallem mentre comença a ploure amb força. Agafem fred, sobretot a les mans, baixem ràpid per tornar a pujar al Golany.

Tornem a baixar combinant corriols tècnics i camins de carro fins al Torrent de Gelats. Agafem forces per encarar la tercera pujada, 300 + en 2 Km fins a Collet. Mentre correm, hem de deixar pas molt sovint a corred@rs de les altres distàncies.



Fins a Camps i l'ultim AV, ens separa una baixada llarga i constant de 8 Km.
Darrers 4,5 Km amb regalet inclòs, un "pepinillo" de 300+. Per sort  hem anat de menys a més.
Creuem l'arc d'arribada molt contents i amb bones sensacions, massa bones.

El Millor:
* Felicitar a tots els del club Matxacuca, en especial als que conec, no diré noms per no deixar-me ningú, a TOTS, però molt especialment a en Roberto Sancho i el seu "compi" d'equip pel tercer lloc a la 38 K.

* Als voluntar@s i organització Klassmark, pel marcatge un 11 sobre 10, pels AV, no ens ha faltat de res, pel tracte... Per una matinal de "Pura Vida".


* Felicitar a TOTS els corred@rs, tant si heu acabat, com si no... no passa res.

* A Canet d'Adri, per acollir aquest esdeveniment, que més d'un ens hem sorprès per la bellesa del seu entorn.

* El meu company d'equip, l'Andreu Just.... Una Abraçada i Gràcies per l'experiència!!


RESULTATS. 



Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.