TRAIL ROCK ARDENYA PENYES. 31/01/2016.

La Trail Rock és una sortida petita, en un lloc petit, als Carcaixells i Les Penyes, amb uns amics.... extraordinàriament grans, una raça de gent que transmeten vida i li donen valor a cada instant; La Maga, La Carme, en Jordi Al, en Jordi Vv i en Mikel.


Recórrer un quilòmetre el pots fer en 5 minuts o en 55 minuts, dependrà de si el terreny es completament pla en el primer cas, o bé si és farcit de pedres, molt desnivell, amb grimpades, bosc a través, enfangat....



Per això quan algú que s'inicia en això de córrer i sabent que portes més Kms que el taxi de fa 10 anys del teu poble, et pregunta: ¿quan has tardat a fer 20 km? Moltes vegades se sorprenen per la resposta... 4 hores. I llavors et diu; però com pot ser, si jo he fet 20 Km en 1:30 h....
No cal gastar paraules per justificar-te i intentar fer entendre que vol dir 10 K i 1.000+. Al final acabes dient que ets un paio que corre molt malament i ets molt dolent.

La Trail Rock ha sigut un circuit "heavy metal", o sigui dur i tècnic.
  
* No faré  public el track per ser una ruta extrema i perillosa..... que ningú es faci mal. I per motius ecològics, tot i que la ruta pasa per llocs permesos i amb dret de pas.

Segons Garmin Connect: 
Kms: 19,43. Desnivell +: 1261.Des - : 1330.
Temps Total: 5:32h. Temps Aturat: 1:09h.
Terreny: Roca, corriol, bosc a través, pista, pedra i més pedra.
Temperatura:  De 10º a 16º.


 

La Ruta: 
Tampoc faré una crònica detallada de la ruta doncs això ha quedat com sempre gravat a la retina...... però sí que diré que per fer aquesta ruta has de  pensar com un senglar, grimpar com una sargantana, arrossegar-te com un rèptil, descobrir l'equilibri d'un funambulista, llegir els sorolls i.... fondre's amb la puresa de la natura.

Can Llaurador - Pista d'en Lara- La Capella- El Llom- Pas dels Aritjols- Pas de la Miloca-Roques - Carboneres - Agulles - Carcaixells - Molinets - Plana Basarda - Molinets - Creu d'en Barraquer -Coll de la Mare de Deu-  - Punta Brava - Les Penyes-  St. Feliu de Guíxols.


En contra: En un comal molt verge, a les Carboneres, algun personatge ha pintat unes fletxes amb pintura blanca a les roques, suposo per no perdre's...... A casa teva també hi tens fletxes blanques per no perdre't ??
Accions com aquesta son insensibles pel medi,  i poden provocar que els de medi ambient ens prohibeixin gaudir d'aquest entorn privilegiat. O sia que quan anem al bosc, com si fossi'm a casa nostra, plis.

El Millor: La Carme, la Maga, En JordiV, en Jordi Al i en Mikel M.... Canela Fina en Rama !! 

 Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.