CAMPIONATS DE CATALUNYA MONOALETA I APNEA. 6 i 7/ 06/2015.

Campionats de Catalunya 6 i 7 de Juny de 2015.


Lloc:L'Hospitalet de Llobregat.
Piscina: Sergio Manzano.
Clubs: A.C. Xaloc, Bellsport i Mediterrani.
Modalitat: Natació  Monoaleta, Bifin, Apnea, Escafandre....

Veure competir i gaudir les teves filles de l'esport que més els hi agrada és molt gratificant.... I si a més aconsegueixen 9 medalles.... un pare orgullós i més feliç que un tornavís.

La Laura i la Maria han competit fent costat a un gran equip, el seu equip, l'A.C.Xaloc, aconseguint un merescut 3er lloc per equips, per a mi han sigut els primers


Però el més important és que tots els nois i noies s'ho han passat molt bé nedant, disfrutant, competint i fent equip. Crec que tots els nedad@rs, voluntaris, pares, entrenadors, arbitres..... es mereixen  una medalla, FELICITATS A TOTS!!!!


La natació amb aletes és una especialitat esportiva, molt espectacular degut a les altes velocitats i material que s´utilitza; monoaletes.  La tècnica es molt semblant a l´estil papallona, però sense fer servir braços, els quals s´estenen a continuació dels cos amb les mans juntes, formant una mena de proa, que permet tallar l´aigua i facilita el desplaçament, el dofí és l´animal a imitar, al cos li dones i rep una bona capacitat pulmonar, molt bon ritme de moviment i gran elasticitat.
 

Salut, Feina i Gràcies per Fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.