UT. GUILLERIES COLLSACABRA...PER MÉS ENDAVANT. 21/03/2015.

21 de març de 2015. Avui no tocava...
Fa poc vaig escriure en el post "l'Ultra Amateur. Reflexions":  
Climatologia i terreny: La muntanya, la natura i el clima marquen les seves lleis. Hem d'estar preparats per la boira, el fred, la neu, la pluja, el vent, el fang, les pedres....
Tenir seny i valorar abans d'anar-hi o continuar si fa molt mal temps. La muntanya no es mou i nosaltres hi podem tornar.

Pel 21 de març estava previst fer l'U.T. Guilleries Collsacabra 5a edició, amb 14 amics convocats per fer 64 Km d'una tirada, amb 2 punts d'avituallaments coberts per la valuosa complicitat d'en Genís,  i l'explícita ajuda de la Mª Carme, Lluís Tuneu i l'Enric "El Comandant" que alhora feien l'Ultra.

La climatologia a Guilleries amb fortes pluges i vent durant tot el dia amb més de 100 litres per metre quadrat, han fet que tots tinguéssim aquell seny que de vegades no tenim, i deixéssim per un altre dia la sortida.
És una ruta amb amics per gaudir de la muntanya, de les vistes, de la conversa, de passar-ho bé i disfrutar... No es tracta de patir, això potser ja ho fem cada dia i moltes vegades a les curses / marxes oficials.

MOLTES GRÀCIES A TOTS, en especial a la Tània, Ramon Pou i Pere Maso, que heu matinat per si hi havia la possibilitat de sortir. I als de Manlleu, Mª Carme, Lluís Tuneu i Genís per ser-hi i ajudar a tirar endavant aquesta Ultra des de fa 5 anys.
La U.T. GUILLERIES COLLSACABRA....PER MÉS ENDAVANT.

Hi col.laboren:



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.