MARXA DE L'ESCURÇÓ 2014. CRÒNICA I FOTOS. 07/09/2014.

Dia i Lloc: 7  de Setembre 2014 a Castell d'Aro.
Kms : 12. Marxa o cursa, caminant o corrent per muntanya. 
Desnivell: 577+. Temperatura: 24 º, xafogor.
Incrits: 141. Posició: Carme 92 i Pere 62.
Més info i classificacions: al facebook: Marxa de l'Escurçó.

A 12 hores de fer un entrenament de 44 Km per Rialp, la Carme i el que escriu  no podíem faltar a la línia de sortida de l'Escurçó, cursa organitzada per bons amics i el meu germà.
El circuit de la IV Marxa de l'Escurçó i crec que parlo en nom de molts corred@rs que hi hem participat, ha estat sorprenent..... dur però deliciós. Ricky, Manel, Marc, Joan i Jordi aquest any SI!!, us heu superat, un 10. Felicitats nois!!


Els 141 "escurçons" que hem anat serpentejant per corriols de fondalades ombrívoles d'un bosc  mediterrani de color verd fosc intens, amb miradors cap a la Vall del d'Aro, amb camíns acabats de desenboscar..... hem disfrutat molt, molt i molt d'una cursa/marxa 100x100 trail.
Ha estat 1:50h  de pujar i baixar, d'esgarrinxar-nos, de gaudir de les vistes, de grimpar per alguna corda, de derrapar i de pensar amb qui "collons" a dissenyat aquest recorregut tant XULO!!

La Cursa: Sortim de la plaça de l'Esglèsia i anem pujant i baixant per sota el Golf Mas Nou, vaig al ritme tropical de l'Eva, la Fina, la Raquel  i la Magali, que tot xerrant ens posem al dia..... de Tot.  Resseguim el  llom carener de Serra Llonga amb el peu una miqueta a baix i amb la Magali tirant del carro. De sobte forta baixada per un corriol fent drecera al costat del camí de les aigües,  arribada pel camí del pessebre i Torrent de la Coma. Un buff,  entrepà i comentar la marxa amb  els amics.

El millor: Compartir la cursa amb 4 dones... si si 4. Ja ho sé, no podem anar bé de cap de les maneres, però a mi m'encanta anar sempre tan ben acompanyat. Gràcies noies!!.
Felicitar a la Berta, la Carme (una lliço de companyonia), en Jordi i en especial al més jove que ha fet l'Escurço, en Jordi Jr Caselles.

FOTOS: 


Moltes Felicitats organització i voluntaris per deixar-nos gaudir d'aquest meravellós entorn anomenat Castell d'Aro. 

TRACK WIKILOC: 

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.