VILATRAIL. CRÒNICA I FOTOS. 27/04/2014.

Cursa: Vilatrail. 2a edició. Lloc: Vilassar de Dalt. Serralada Litoral.
Distància: 21Km. Inscrits: 550+/-.
Desnivell: 2.200 total. 
Carme: Fet amb 3:07h. Posició 358. Dorsal: 399.
Pere: Fet amb 3:07h. Posició 359. Dorsal: 398.
Tècnica: CaKo. Caminant a les pujades, trotant a les baixades i amb pals.
Temperatura: Sol i calor.


Quan un vol fer una cosa i ho fa... vull dir, quan aconsegueixes superar una etapa o moment difícil, per petit que sigui, ens queda aquell sentiment de satisfacció, gratitud... crec que és felicitat.
Amb la Carme per segon any tornem a Vilassar de Dalt, bet aquí que el Vilatrail és una d'aquelles curses que quan l'acabes ens aporta aquella dosi de felicitat....per tant repetim!!

Sembla estrany i et preguntes que ens pot oferir una cursa entre Mataró i Barcelona.... doncs, un petit paradís pels qui ens agrada això de córrer.


El Vilatrail és una mitja marató de muntanya organitzada per corredors per a corredors.... té l'èxit garantit.

Ens retrobem amb en Fran, en Bruno, en Francisco.... persones amiges amb un taranná senzill i molt humà, "Comandants" d'aquesta "batalla". A més a més hem estat molt mimats en tot moment  per un exercit de persones voluntàries molt entusiastes i motivats  per fer-nos gaudir del que més ens agrada.....córrer per muntanya.



El Vilatrail ens ha permès veure el significat real de la paraula ..... és: 
V ida 
I ntentar-ho 
L luita 
A graïment 
T irar endavant
R ebre 
A mistat
I l.lusió
L libertat.

Crònica / Sensacions:

Plaça de la Vila. Impressiona l'ambient previ a la sortida, la conversa amb d'altres corredors sempre és d'agrair,  minut de silenci i tret de sortida.

Amb la Carme li donem una volta al carburador, és una distància que s'ha d'anar més accelerat i no hi estem adaptats.

Pugem sense dificultat fins a l'ermita de  St. Mateu i cadascú va trobant el seu lloc dins la cursa. Deixo a  la Carme enrere.


Fins a Can Bouquet anem passant per corriols i escenaris gairebé verges i d'una gran bellesa, de pujar i baixar, de pensar amb qui coi ha dissenyat aquest recorregut tant trencacames, de felicitar-lo també, de compartir Kms amb la Marisa, en Victor, en Xavi..... i moltes formes arrodonides, vull dir moltes noies corredores, sorprèn veure tanta participació femenina, és admirable.

Al Km 14 una veu coneguda crida: "Pericoooo"!!!!,  la Carme m'atrapa, coi de dona, cada dia més forta. Compartim circuit per aquest paratge màgic amb en Toni, un corredor local molt conegut doncs tothom l'anima a part de ser un gran coneixedor de la zona..... un plaer Toni.

FOTOS AQUÍ
Ara sí, fem el que sembla ser l'última pujada i toca baixar, l'especialitat de la Carme. Estem disfrutant molt i encara més amb els ànims i aplaudiments dels voluntar@s molt ben situats, tant als Av com en un punt al mig del bosc, nosaltres només els hi podem donar les gràcies de tot cor, per estar allà.

L'arribada triomfal és el somni de qualsevol corred@r,(amb petita pujada final) a la Plaça del poble, ple de gent aplaudint, un passadís amb música de tambors, abraçades.... Felicitat!!


El Millor:

* TOT!! En especial compartir algun moment amb la Núria A, Marisa, Marta, Fran, Bruno, Francisco, Xavier, Victor, Toni, en Massa....

* La bossa del corredor amb una samarreta i un buff guapíssims.

* Els platans, les taronjes, fruits secs, isotònic....als AV  no ens ha faltat de res.

* Un marcatge "impecable", impossible sortir del camí.

* L'entrepà i la cervesa a l'arribada

Crec que parlo en nom de molts corred@rs.... MOLTES FELICITATS a tots, organització i equip de voluntaris.Un bon exemple de ganes, implicació i fer la feina ben feta!!.
VIDEO DE L'ARRIBADA:


Per acabar la frase de la casa, de Maria Alsina: I durant el camí sempre comparteixes petits instants de felicitat que potser recordes per un llarg temps.

CLASSIFICACIONS 2014 I WEB VILATRAIL .
TRACK:



Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Felicitats Pere per la teva segona Vilatrail. Una cròica molt ben resumida del que es l'esperit d'un corrador i entusiaste de la muntanya. Em va fer molta il.lusió veuret encara que fos quan m'adelentaves fet un cuet. Espero veuret en una altre sortida o be la proxima Vilatrail.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes Gràcies Núria.
      Núria sempre tens un somriure a punt, ets una passada!!
      A mi també em va fer molta il.lusió veuret i ens hauria agradat quedar-nos una miqueta més, però havíem d'arribar aviat a casa...
      Espero coincidir amb més calma, i tant que sí !!!!....
      Gràcies per deixar el comentari, una abraçada!!

      Elimina
  2. Tu saps perfectament quan de treball porta organitzar una cursa, es una feina de molt de temps i de moltes persones. I al final, saps lo que queda, lo millor de tot, el vostre somriure al arribar i unes paraules de felicitació.

    Magnifica cronica, Pere, com sempre.

    Nuria, et recomano els indrets del Pere: L'Ardenya, tens 4 distancies per escollir. 100 x 100 recomenable.

    ResponElimina
    Respostes
    1. Prou que ho sé Bruno i estic d'acord amb tu, organitzar o fer de voluntari moltes vegades és més esgotador que fer la cursa...... Sobradament recompensat al final.
      Heu aconseguit que el o la Vilatrail tingui un èxit envejable degut a que els organitzadors i els voluntaris esteu tant o més motivats que els corred@rs....es palpa a l'ambient.
      Amic Bruno gràcies per recomanar la Marató de l'Ardenya
      Molt contents de veure't....un dels motius per fer el Vilatrail.

      Elimina
  3. Un plaer rebre als amics a casa. Us tenim al nostre cor. Fins aviat parella!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Fran!!
      Espero ens veiem amb més calma
      Felicitats per l'èxit de la cursa amb tota la vila implicada...impressionant
      Una abraçada ben forta !!

      Elimina
  4. Pere; Fran, me ha recomendado que lea tus crónicas, por que soy un novato aun en trial y Vilatrail es una ilusión que quiero cumplir. Sinceramente me he emocionado y no sé por que me pone las pilas...Me alimenta las ganas, la emoción y he de confesarte, también una lágrima de emoción se me ha escapado al ver los videos...Espero conocerte en la Vilatrail 2016

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.