4a MARATÓ DE L'ARDENYA. PROPOSTA PEL 7/12/13.

Proposta: Marató de L'Ardenya.
Lloc: Sta Cristina d'Aro.
Dia: 7 de desembre de 2013.
Distàncies:  10K, 21K, 42K, 63K.


Encara no us heu inscrit?? A què espereu?? Aquest post va per vosaltres...Sí, sí TU.... Per  als que espereu a última hora, els que no sabeu si l'acabareu, pels que no heu entrenat prou (jeje)..... I tant que l'acabareu!!
Porto dues setmanes entrenant cada dia per Ardenya i arribo a casa amb les vambes plenes de fang, la cara d'un nen petit i la pell eriçada, sens dubte és un terreny per "disfrutar com un cotxino". El tren passa una vegada i aquesta cursa també passa una vegada..... a l'any.

La marató de l'Ardenya s'ha situat al punt de mira de molts corred@rs amants de la muntanya, essent la marató d'hivern per excel·lencia i punt de referència a la provincia de Girona, Costa Brava.
Un esdeveniment que s'adapta, innova i creix any rere any,  adaptant-se a la demanda dels cada vegada més corredors per muntanya.

Perquè fer la Marató de l'Ardenya:
* Per l'oportunitat de descobrir racons en un entorn espectacular. Racons que molts de nosaltres hem trigat anys a descobrir.
* Pels obsequis o bossa del corredor, per un recorregut marcat, pels avituallaments, per l'entrepà a l'arribada..... Tot això per un preu molt i molt econòmic.
* Perquè l'organització i voluntaris estem tant o més motivats que els corredors.
* Per l'aportació de 1 eu per a cada inscripció a benefici de la Marató de TV3.


* Perquè ens ofereix la possibilitat  de triar 4 curses de diferents recorreguts:
10Km o marcha popular: Pels corredors que lluiten contra el crono en distàncies curtes o pels qui els agrada caminar tot gaudint de l'entorn, o sigui caminant o corrent.
20 Km  mitja marató: per a corredors explosius i exigents vers si mateixos que busquen trobar-se a la primera plana de la classificació. Amb una pujada molt tècnica fins al Montclar. 
42 KM Marató de Muntanya: Per a corredors que volen provar que hi ha més enllà dels 20 Km i d'altres que col·leccionen aquesta mítica distància.
65 KM Ultra-Marató o Marató i Mitja: Pels més atrevits i que busquen aquell punt de superació personal.
Canyet, els ultres passareu per aquí
"Petits Secrets" d'aquesta 63K Ultra:
Cal dosificar-nos per a no estrallar-nos contra una paret, doncs es pot córrer i córrer molt i molt d'una manera comode fins al Km 30...... Però compte que passem del cel a l'infern. A partir d'aquí la cursa és transforma en una "espatlla de drac", amb desnivells curts però importants. L'Ardenya ens convida a descobrir la part més bella però més pura, dura i salvatge.

CP i AV5. Es separen la 42k de la 63K
 A tenir en compte:
* Hi haurà avituallaments però ens auto-obligarem a no ser "tacaños" i portar a sobre el material mínim obligatori que ens demana l'organització. Especial  atenció també  als temps de tall.
* S'han variat alguns trams dels recorreguts incorporant més corriols. 
* Recorregut marcat amb cintes, i pre-marcat amb punts blaus, (per si desapareixen cintes).

Us deixo amb uns videos per on passa la Marató de  l'Ardenya, no som corred@rs / caminad@rs professionals.....però "buenu" aqui estem.
Primer video: Després de la sortida ens trobem amb la primera pujada per les Carboneres i anem a buscar el Montclar tot fent l'últim Carcaixell, l'Aresta.

Segon video:  Creu d'en Barraquer.... Entrem a l'infern. Els de la Marató i els de l'Ultra coincideixen en aquest punt.

Molta i Molta Sort als corredors que participareu a la Marató de l'Ardenya tant si esteu inscrits a la de 10 K, la de 20 K, la de 42 K o la de 63 K, i sobretot que el principal objectiu sigui córrer i passar-ho bé tot gaudint d'un entorn impressionant.
Aquest any la Carme i el que escriu tornem a participar a la Marató de l'Ardenya.....però no com a corredors sinó com a voluntaris a l'AV 5, ens hi veiem!!
CRÒNICA DEL BLOC: MARATÓ DE L'ARDENYA . FOTOS 2012.

MÉS INFO AL WEB DE LA CURSA: MARATÓARDENYA.MATXACUCA.CAT.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.