ONCOTRAIL 2013.12/10/13.

Ha nascut l'Oncotrail amb un balanç més que positiu.
Lloc: Palafrugell. Girona. Dies: 12 i 13 d'octubre 2013.
47 equips de 6 corred@rs/caminad@rs, 4 corrents i 2 alternant. Total 270
Un recorregut de 100Km per l'espectacular escenari de l'Empordà, mar i muntanya. Amb sortida i arribada a Palafrugell. Amb un temps màxim per acabar de 36 hores.Cursa marcada i amb avituallaments.

Esdeveniment de caire solidari en benefici per la lluita contra el càncer. Amb l'objectiu de recollir fons per millorar les sales de quimioteràpia dels hospitals gironins.
Cada equip donava 1.000eu a part la inscripció.
Organitzada per: Fundació Oncolliga Girona. Club Atlètic Palafrugell. Agrupació Excursionista Palafrugell.
Import Total de les donacions: 57.850,41 eu.
Les Gavarres al fons, lloc per on passa la cursa.

La Carme i un servidor li teníem moltes ganes a  l'Oncotrail, però una setmana desprès de fer la Ultra Trail Guara Somontano de  98 Km, el cos necessita recuperar i posar seny. Per tant hem seguit l'esdeveniment des de fora. Potser pel 2014??
L'Oncotrail ens va atraure pel caire solidari per la millora de la qualitat de persones que lluiten contra la malaltia del segle XX i XXI, en hospitals de Girona i província. La cursa sense deixar de ser llaminera quedava en un segon pla.


L'organització... Un Equipasssss!!
Qui no té o ha tingut un familiar, un amic, una coneguda..... que lluita contra una malaltia no desitjada. Són persones que han passat de planificar, somiar, imaginar el seu futur, a viure el dia a dia i lluitant amb la temuda "quimio" el dia d'avui..... per millorar el de demà.

Una corredora
Estic totalment sensibilitzat amb la iniciativa doncs pateixo una  osteoporosi, vull dir que conec el difícil que és assumir el que et passa i molt més difícil és superar-ho.
La paraula Solidaritat i el seu significat és la que ens fa connectar amb aquesta mena de  gent extraordinària i amb les persones que tenen iniciatives com aquesta.

BLOC AMIC: L'ONCOTRAIL DES DE DINS DE A.E. PALAFRUGELL.

MOLTES FELICITATS organització i voluntaris que sé que heu estat molts i ho heu fet molt bé.
MOLTES FELICITATS a tots els que hi heu participat com a corredors o caminadors i en especial als que conec.... l'Olga Pons, l'Olga Manko, en Ricard Soler, en David Galesco.....

 Vinyeta del blog amic 72 Kilos, COMPAÑERA:

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.