MONTSERRAT AVENTURA EXTREMA. CRÒNICA, FOTOS I TRACK. 01/09/12+1.

Sembla estrany, però encara no haviem anat mai a Montserrat i de ben segur que no ens oblidarem mai de la primera visita a la muntanya màgica.


Quan un corredor o caminador de muntanya et convida a descobrir els secrets del seu territori, del seu entorn natural, dels llocs que més s'estima...... això no té preu, i si el que et convida és en Jordi Garcia, senzillament tens el privilegi d'agafar un d'aquells trens que assaboreixes cada quilometre com si fos l'últim.

Així doncs en un matí de finals d'estiu en un aparcament als peus de Montserrat, 6 aventur@rs, nòmades, idealistes, addictes a córrer/caminar, boixos o com ens vulguin dir..... amb una mirada ferma i encaixada de mans varem firmar el que seria l'nici d'un dia ple d'emocions. La Carme, la Mª Carme, en LLuís, l'Enric, en Jordi i un servidor


En Jordi ha dissenyat un recorregut dur i meravellós, salvatge i espectacular..... hem descobert un d'aquells llocs que anem a buscar en terres llunyanes i t'adones que com sempre el tenim aquí al costat.
Aquest noiet amb cara de nen a punt de fer una animalada, ens ha fet vibrar de tots els sentits, ens ha accelerat el bateg del cor, ens ha contagiat de pura vida.


Recorregut: Podria escriure moltes paraules sobre el terreny, les grimpades amb o sense corda, baixades per canals de vertigen, carenejar per les agulles, olorar el perfum d'un bosc de conte de fades..... moltes sensacions que han quedat gravades a la retina i per tant seré més breu.

Sortim de Can Maçana - Portella - Coll d'Agulles - Coll del Lloro - Coll de Monja - Coll de Talp - ECOS ( la part més tècnica) - Montgrós - Torrent del Migdia - St. Jeroni - Camí de l'Arrel - Can Maçana arribada.
Per fer-nos una idea del grau de dificultat d'aquesta ruta, dir que en el 85% de l'itinerari no ens hem trobat ningú, i estem parlant de Montserrat.

El millor:  Ha estat alimentar els sentits amb trossos de vida compartits amb uns grans amics.
Jordi estem inmensament agraïts.... Això sí, hem descobert que amb tu el terra no és mai pla, mes aviat fa pujada i baixada.... 17,8 K i 1722 de desnivell +, no cal dir res més.
"Buenu".... i també m'ha agradat molt anar a St. Jeroni.... vale Lluís!!

El millor del millor: La cervessa en acabar l'aventura al voltant d'una taula.




TRACK WIKILOC.(Hi falten 2 Km perdua de senyal).

BLOC AMIC 4POTES.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.

Comentaris

  1. Ha estat una sortida com n'hi ha poques,Jordi Garcia voelm tornar per acabar de fer la resta de la ruta que va quedar pendent!!!!!.Perico una crònica fantastica,com sempre!!!!!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Gràcies Carmeta!!
      La crònica l'heu fet vosaltres......és vostra.
      La sortida ha sigut Bestial!!

      Elimina
  2. Em cauen les llàgrimes d'emoció al llegir... i ningú sabria el perquè. Però trobo són sensacions tant especials i a flor de pell per compartir. És el que us agraeixo... compartir.
    m'ha emocionat, de debò. Vols dir...Napaf? jo ho veig amb molt nivell. De debò... molt
    Un petonàs!

    ResponElimina
    Respostes
    1. Moltes sensacions compartides Mònica.
      El nivell..... tan se val..... som uns aprenents amb moltes ganes de viure
      Una abraçada!!

      Elimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.