SA GUILLA. CRÒNICA I FOTOS D'UN VOLUNTARI. 24/08/13.

Sa Guilla : 5a edició. Cursa de Muntanya a peu. Carme....Fet.
Kms: 21.
Sortida i arribada: Sta. Cristina d'Aro.


Desprès de 4 anys participant com a corredor a Sa Guilla, aquest any he aportat el meu petit granet de sorra amb l'equip de voluntaris.
Ha estat fantàstic viure les emocions dels corred@rs en un punt de control enmig del no res.

Per valorar una cursa s'ha de deixar passar un temps,  amb 5 edicions Sa Guilla ens ha ofert un any més un recorregut dur de pelar, la xafogor encara ho ha fet més dur si cal, el terreny a estones molt tècnic i amb desnivells constants, a fet que molts heu superat els límits del cos amb una i fins i tot dues voltes més de rosca. Qui ho havia de dir arran de mar, "Duressa i Plaer" o "Ardenya Pura i Dura".




Però Sa Guilla té una assignatura pendent..... el "tap" a la zona de grimpada dels Carcaixells

A la 5 edició amb la intenció de millorar i donar més fluïdesa a aquest tram, dos companys que de ben segur han passat a ser amics, en Labrador i l'Ari, hem intentat, el que escriu a la primera grimpada, en Labrador a la segona (sota el pont dels Aritjols) i l'Ari pel cim de la roca,  facilitar amb paraules el valor que tots porteu dins, donar confiança als porucs, encoratjar als més patidors, animar als més valents, intentar ajudar a que tots pugueu gaudir de la cursa.


Esperem haver estat a l'alçada i sap greu que el tap s'hi ha fet, però potser no tant, doncs de ben segur que tots heu millorat el temps envers l'any passat..... A què si??


Ha passat l'últim corredor i la Tània, "l'escombra" al darrera i traient les cintes, l'he acompanyat tot desmarcant un tram fins el segon Av.


Aquí he decidit anar a atrapar la meva parella, la Carme, que feia la cursa, ja ho diuen "tiran más dos tetas que dos carretas", i sí l'he atrapat...... La mare K la va parí, corre com una "Guilla".


"Buenu" voldria dedicar aquest post a totes les dones o "feminas" que heu participat a la cursa, sou unes campiones tan si heu acabat com si no, les meves més sinceres Felicitacions a totes i  a cada una de vosaltres.
I de manera molt especial a les que conec:


Anna Buxó: Incansable, competidora en estat pur.

Berta Sadurní: Tossuda i constant en els seus objectius.

Carme Carmona: La meva "sherpa". No tens aturador.

Laura Funosas:  Un plaer Laura, desprens simpatia.

Magali Pol: Amb el permís d'en Miguel.... Ets sorprenent, has esgarrapat dues hores al crono envers l'any passat... Que ha passat??

Susana Martinez: Un diamant en brut.

Tània Torné:  Especialitat...Verticals, ¡Cuidado!

Teresa Sauquet: El mirall dels nostres inicis, fa molt poquet que corres i senzillament has acabat Sa Guilla..... Hem trec el barret Teresa.

Marta de Fondistes de Blanes:  Ets una MaKiNa!!


FOTOS DE LA LAIA I JORDI DE FOTOPRIX.



El V TERRA D'INDIKETES s'ha acabat amb èxit de participació i amb un envejable ambient de corredor, ciclista i escalador..... Gestionar i coordinar aquestes tres disciplines esportives molt populars no és fàcil i s'aconsegueix gràcies a persones que ho donen tot a canvi de ben poc, els voluntaris i orgnitzadors, FELICITATS A TOTS.

Sa Guilla, cursa de muntanya a peu organitzada per corredors per a més de  300 corredors/dores. 5a edició.

Es Pollastre i sa Gallina, curses de btt organitzades per ciclistes per a més de 450 ciclistes.11a edició.

Es Lluert escalada en bloc.5a edició.

Agraïr molt i molt a en JPRIX per les fotos. FOTOPRIX DE ST. FELIU DE GUÍXOLS.

Crònica relacionada: Tastet i Proposta Sa Guilla 2013.

Salut, Feina i Gràcies per fer-hi un cop d'ull.




Comentaris

  1. M'emociona molt llegir-ho. M'emociona la Carme, felicitats! i ben cert que, el fet de no poder córrer o fer una marxa agoserada per nosaltres, ens permet gaudir d'altra manera, i és des del voluntariat. Les coses es viuen amb una altra dinàmica i emotivitat. Et porta a trasmetre les teves sensacions o allò que tu en aquell moment faríes. Cert. Això és en el que dóna vida el voluntari. Hi ha gent que no sap qui ets... i ets un més entre ells. Per a mi també són grans experiències que et fan gaudir també del que t'agrada, i el que més... la gent. La bona gent. Un petonàs!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.