SORTIDA EXTRA DE CAKO INICIACIÓ A ST. FELIU DE GUÍXOLS. 27/05/13


Ara fa dos anyets, el 27 de Març 2011, que d'una manera molt espontània i entusiasta varem proposar i fer la primera sortida CaKo iniciació (caminar/pals) a St. Feliu de Guíxols, gràcies a la col.laboració del Centre Excursionista Montclar.

Les primeres sortides del 2011

Qui ho havia de dir..... Actualment s'ha consolidat un grup de caminadors CaKo molt ferm.
Amb sortides cada segon i ultim dilluns de mes.
Sortides gratuïtes, obertes a tothom i que no tenen cap compromís d'assistència. Si un dia o dos o tres no es pot anar no passa res.
A part dels beneficis físics de caminar amb pals, obtens una espiral de beneficis emocionals amb la conversa, les paraules, els moments plens de matisos..... una família.


La sortida extra de Cako del 27 de maig va ser quelcom especial.
La proposta amb la complicitat d'en Pepo, gran coneixedor del territori, va ser d'anar a sopar al Puig de les Cols, un balco rocallòs i mirador excepcional sobre la badia de St. Feliu de Guíxols.
Penseu que la sortida era a les 8:30h de la nit, la pluja havia estat la protagonista del dia, el recorregut passava per corriols molt tècnics i amb petites grimpades, és un dels entrenaments habituals per a la Carme i un servidor quan preparem una Ultra.
La nit, la pluja, la fred, sopar damunt d'una roca...... vaig pensar que no vindria ningú.
Quina va ser la meva sorpresa, que incrèdul ...... 15 atrevits....Sí sí 15 valents em vareu donar una lliçó d'honestedat, de grup, d'amistat.

La veritat és que necessitava aquesta injecció d'energia pura, de veure unes meravelloses persones a punt de fer alguna cosa per impuls, sense cap necessitat de passar-ho per un filtre de raó o enteniment, no cal.
Llavors va quedar aquella meravellosa sensació en que caminar en grup, compartir, pren un significat "extra".
Hi ha alguna cosa millor que sortir a caminar de nit, córrer, escalar.... amb els amics a ritme del mes lent.... tot xerrant.
EM TREC EL BARRET grup de Cako per aquests moments quelcom especials.... Amparo, Anna C, Carme A, Carme C, Carme R, Montse A, Isabel V, Núria F, Marta G, Salva,  Andreu, Pepo, Eugeni, Manolo......
Sortida "Extra"



Si podem ens veiem a la propera sortida el dilluns 10 de Juny, davant de l'ajuntament de St. Feliu de Guíxols.

Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.