MONOALETA. SISENA JORNADA DE LLIGA CATALANA.16/02/13.

Dia: 16/02/13.
Lloc: Piscina La Corxera a St. Feliu de Guixols.
Especialitat: Natació Monoaleta.
6a Jornada de Lliga Catalana Infantil / Cadet / Junior / Senior i Absolut.

Aquest dissabte  es va cel·lebrar la sisena jornada de natació amb aletes, en les especialitats de superfície, bifin, apnea i inmersió.
Els clubs que hi van participar el Bellsport, A.C. Xaloc, Mediterrani. Clubs esportius que cada vegada milloren les seves marques. Són bressols de futurs Triatletes, Ironmans, Ultracorredors......
De moment en Carlos Garcia, Dani Gómez i Dani Campos de l'A.C Xaloc, han estat seleccinats per competir amb la selecció catalana al Campionat d'Espanya per Autonomies els dies 16 i17 de març a Palma de Mallorca.
Veure Video clica aqui
La Maria i la Laura (les meves filles) han competit fent costat al seu equip, l'A.C.Xaloc.

Reflexió:
Els nens i nenes que practiquen una activitat física és important que estiguin motivats.
Per això crec que:
** Han de passar-ho be.

** Estar bé amb el grup.

** Quan tenen de 10 a 15 anys és important per a ells tenir èxit o trobar un lloc dins el grup, doncs és fàcil comparar-se amb els altres.

** Les competicions ajuden a millorar les relacions entre el grup i ajuden a superar-se per..... guanyar.

** La feina de l'entrenador és molt complicada, ha de ser un entrenador que sàpiga entrenar les qualitats tant físiques com psicològiques de cada nen/nena. Hi ha d'haver una bona relació per no desmotivar el nen/nena.

** Els pares/familia tenen un paper molt important, doncs han de fer costat "para lo bueno y para lo malo" als seus fills/filles...... Però és ben curiós i ara parlo a nivell personal, que sobretot en dies de competició diuen que és molt important que els pares estiguin animant al seu fill/filla, ves per on que les nostres filles aconsegueixen més èxits esportius quan nosaltres no hi som. Que vol dir això..... que sense els pares el dia de la competició, potser és millor, no tenen tanta pressió i s'espavilen!!

Us deixo amb algunes fotos de l'esdeveniment, gràcies a la Maria Jose Sanchez Chillon.Salut, Feina i Gràcies per la visita.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.