MARXA DE BONMATI, Proposta per 26/02/ 2012

S'acosta una de les marxes que més ens agraden. Que  podem dir de la Marxa de Bonmatí ,"Anar-hi Anant", doncs........ Que carai que li tenim molt de "carinyo", som un bon grupet del Baix Empordà, els que cada any ens apuntem a estirar les cames per la Selva.
Em trec el barret per als qui ara fa 25 anys varen tindre la idea de tirar endavant aquesta marxa, de ben segur que no és podríem imaginar l'èxit de participació que any rere any a anat en augment. És sens dubte una de les marxes més atractives del calendari d'hivern a les comarques de Girona.
Perquè fer la Marxa de Bonmatí:
* El més important és perquè tens l'opció de fer-ho caminant, corrent o les dues coses alhora... CaKo.
* Perque no és competitiva, sense pressions, el ritme el marques tu.
* Perque pots triar tres recorreguts a mida de cadascú: Un de 10 Km per a persones i famílies que s'inicien a caminar o senzillament gaudir de l'entorn, pels corredors de curta distancia i explosius. Un de 20 Km per a marxadors que mesuren el seu estat de forma física i corredors de mitja marató. I el recorregut estrella i novell d'aquest any, una marató de muntanya, la MARATRAIL (una Gran Idea), per a marxadors i corredors que volen saber que hi ha més enllà del quilòmetre 20.
*Perque els voluntaris i organitzadors estan tant o més motivats que els que hi participem.
*Perque cel·lebren l'aniversari de plata i això només passa una vegada cada 25 anys... s'ha d'agafar aquest tren....... no deixis que t'ho expliquin.
*Per l'ambient que si respira, és barregen persones que comencen la seva primera caminada amb corredors/ marxadors de curses i marxes d'ultraresistència fent el seu primer test de l'any.
* Perque a la sortida fa fred... molt fred i això et fa sentir viu. I a l'arribada tens gana i t'obsequien amb un banquet.
* Per la samarreta.
* Per la botifarra, l'amanida i els embotits a l'arribada.
* Perque descobrim embadalits els racons més íntims de la Selva.
I per si em deixo alguna cosa el blog és obert a tothom.

Fitxa tècnica:
Dia: 26 de Febrer 2012.
Lloc i hora: Bonmatí. A partir de les 7h del matí.
Recorreguts: Un de 10 Km, un de 20 Km, i un de 42 Km.
Modalitat: Lliure, caminant o corrent.
Organitza: Escola i Ampa St. Jordi, Ajuntament de Bonmatí-St. Julià de Llor i Consell Esportiu La Selva.

Per acabar dir que ara fa unes quantes edicions  vaig tindre la sort de què l'itinerari pujava a St. Roc..... "la gallina de pell" en veure l'esplendor d'aquest entorn, i a tocar de Girona. Llavors era corredor i anava sempre amb el crono enganxat al braç, doncs bé, aquí em vaig parar uns 15 minuts.... deixant que la natura es barreges amb els sentits, incredible.......

Aquest post va dedicat al company Llorenç.
Salut, Feina i Bona Marxa a Tothom.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.