La Setdellonga 2011 Marató de Muntanya

10 Juliol 2011. Sembla que aquest petit poble, dintre la Vall del Ter, no vol ser un lloc de pas de camí a les pistes de Vallter, un poble extraordinari i encisador, amb set nuclis dintre del municipi, ja ho diu la dita: Vilallonga Encisa,Vilallonga Enamora, qui un cop la divisa, sempre mes la plora.
Amb la Setdellonga, Marató de Muntanya es dona a conèixer l´entorn de Vilallonga, doncs, es una prova oberta a tothom tant si ets corredor com caminador.

Molt bona organitzacio, amb 8 avituallaments on no hi falta la fruita (molt important), xocolata, iogurts, aigua, "aquarius", fruits secs, coca.......pots fer la cursa amb molt poc pes. I els voluntaris molt atents, bon rotllo, la clau de l´exit d´una prova.......Felicitats a tots.
El recorregut molt ben marcat (excepte en un punt entreCp2 i Cp3 que per la pluja es va esborrar una marca) de 43Km 500mts, desnivell+  tocant els 2.000mts.
Volta circular  amb molts corriols, alguns tècnics d´una gran bellesa, acompanyant el descens del riu, enmig de boscos de pins, molta pedra, fang, un terreny de mitja muntanya per córrer, durillo,  m´ha agradat molt.

La sortida es de 6 a 7 del matí, anem la Carme, en Jordi  i jo, son les 6 i quart i casi que som dels últims a sortir, la gent matina molt.
En Jordi ja surt disparat. El plannnig es de caminar amb pals, CaKo. La Carme no té el dia, i ja a la 1ª pujada em diu que la deixi i tiri endavant, però no vull fer mes grossa la llista de divorcis, je je je!!!! difícil decisió, tot i que tinc ganes de tirar fort, el seny em diu que estigui al seu costat. 2ª pujada  li ve una pájara i una forta rampa al peu, parem un ratet....que esta passant??. Es senzill; la suma de deixar els entrenaments de natació + cansament acumulat per la feina(a l´estiu a la costa es treballa el doble) + molta calorrrrrrr + passar de cop  d'altitud 0 a 1.500/1600mts = patiment. Com que el patiment es opcional, ella decideix per tossudesa, acabar, i així anem tirant, a les baixades i pla  molt be, però les pujades.....

 I allí estava ella intentant negociar el dolor, cansament, tirar endavant quan les cames et diuen NO...... Tot un dia del reves, temps 9h 28´´, però el mes important es...... Que va acabar.
L´any que ve  vol tornar.
En Jordi li ha anat molt be 24e, i el tàndem Mikel / Manel amics corredors de St. Feliu que estan a totes, segur han fet un bon entrenament de cara  a Cavalls de Vent, a que si?? Mikel 7º.  I Manel ets com el vi que amb els anys vas millorant.

Molt recomanable l´Hostal Ca´l Mestre.


Salut i Feina.






Comentaris

  1. Carme i Pere, sic en Manel teniu tota la rao amb en MIKEL vàrem disfrutar molt a la cursa.
    Porto molts anys fent curses i marxes de muntanya i us ben asseguro que aquesta de Setdellonga ha estat la millor que he fet mai.
    1-El recorregut va ser espectacular, no imaginava que pogues ser tant bonic.
    2-El sortir a les 06:00 hores del mati li dona el plus de poder veure sortir al ben mig dels pirineus orientals.
    3-Els controls i avituallaments increíbles, no faltava de res tota la fruita fresca i les vegudes amb gel
    4.-Es una cursa en la qual te cabuda tothom, es a dir per qui la vulgui fer corrents i per qui vulgui marxar com vosaltres.
    4.-L’essencia de la mateixa la trobo en el fet de que no sigui competitiva, i aixi li vaig fer saber a la organització, els vaig comentar que el repte que tenen per a l’any vinent es no canviar res, donat que considero que la cursa es simplement PERFECTA en tots els aspectes.
    Pere, novament et felicito ja que hem anat a aquesta cuesa recomanats per tu i tenies raó en tots els aspectes que ens vares dir.
    Espero que no es massifiqui l’any vinent sens dubta que tornarem a anar.
    Per cert es una cursa que tot i anar sol la disfrutes molt donada la espectacularitat del paissatge a mitja alçada i entre fagedes i rieres.
    Fins aviat!!

    ResponElimina
  2. Gracies Manel,content que us hagi agradat, i totalment d´acord amb tu i amb totttt el que dius. Es molt guapa i per disfrutar-la, i tant que si!!!
    Ens veiem, salut.

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.