Campionats de Natació i Campus Tecnicficació

14 i 15 de Maig 2011.Toca fer costat a les peques de la casa en els seus esports preferits, la natació

La Laura a la Final Territorial de Natació a Palafrugell,on a competit en braça i croll quedant 2ª a cada serie,esta molt contenta.
El mes important es veure com gaudeixen sanament amb els nervis abans de tirar-se a l´aigua....l´esperit d´equip amb els amics.....el donar-ho tot i mes......
Felicitats Laura,  a tot l´equip Xaloc i entrenadors.

I la Maria tinguen en el punt de mira els Campionats de Catalunya  el mes de Juny, ha estat seleccionada per fer un Campus de Tecnificació amb Aletes i Monoaleta, a St. Feliu de Guixols,dies 14 i 15 Maig, amb l´Esteve i Ivan Alonso de entrenadors. Això es sencillament molta canya de nedar, nedar i nedar....enfortir les relacions amb l´equip per intentar repetir i tornar a ser Campions d´Epanya., per això s´ha de donar-ho tot i mes. S´ho han passat pipa.

I per veure com es fa això de donar-ho tot, aquest vídeo, s´et posa la pell de gallina. Ell es en Yuki Kawauchi, un corredor aficionat que va quedar tercer a la marató de Tokio 2011, va ser el primer japonès a creuar l´arribada (2h 08. 37s), va guanyar un BMW, i va ser des de 2008 el japonès mes ràpid, això és corre al limit, on el dolor es transforma en algú estrany..... els ultimes Kms es repetia que no volia perdre.


Salut i molta Feina.





   

Comentaris

  1. L'enhorabona per a les teves filles Pere! és fantàstic veure que el jovent tira cap a l'esport!

    ResponElimina

Publica un comentari a l'entrada

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.