ARDENYA, SORTIDA.20/02/2011.

20 de Febrer 2011.
La Maria, la Carme i jo, som els convidats a l´entrenament que fa l´equip TRAILWALKER, a l´Ardenya, tot un luxe, amb en Quim com a anfitrio i guia. Hi han dies bons i dies molt bons, aquest ha estat un dia boníssim,  poder gaudir en companya d´uns amics i d´altres que han passat a ser-ho, enmig d´un paisatge, la Costa Brava, (mar i muntanya), increïble.
Ha estat una matinal d´uns 22kms, sortim de St. Feliu de Guixols cap a Casa Nova- Quatre Camins-Coll de l´Escorpit- Puig Vidal- Puig Miquel de Pau- Pedralta- Casa Nova- St. Benet- Mirador de Canyet (comença a ploure),-Coll de Portes- St. Elm-St. Feliu de Guixols.
El bon temps fa que la vegetació comenci tímidament a florir, ja surten espàrrecs, el ginebró imponent.....
Un mati a estones amb núvols, a estones amb sol, amb pluja, una mica de tot.
Gracies per deixar-nos haver compartit el camí. Quim, Carme i Lluís, Jordi i Lluís, Maria i Camino.
He conegut la Maria i la Camino, amb unes histories personals molt dures, exemples de superació personal, el camí de la vida s´els va posar molt difícil, però varen seguir caminant.
Ens ho hem passat molt be , hem rigut molt, i espero  
que us hagi agradat l´entorn.
La vida es com un viatge, en el que veus coses molt boniques, i coses que no t´agraden tant.......fes el teu camí, el camí que et dona la felicitat....com aquell viatge.( De la Marta de Marangar).
Val a dir que l´equip Trailwalker per fer front al seu repte( 100Km en 36h), ha d´aconseguir uns 1.500eu, per a Intermón Oxfam, que sembla, mica en mica van  aconseguint, però encara els hi falta, nosaltres hem fet una donació, a canvi hem rebut molta gratitud i un diploma molt i molt xulo. Podeu ajudar a traves de l´ enllaç de dalt TrailWalker.
                      


Molta Salut, Feina i Bon Carnaval,













                                            

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.