RUPIT- TARADELL XXXI. 23/11/2010

Com aquell que fa cua per entrar al cine, a les 4h 30¨de la matinada,  la Tània, la Carme, l´Ultraquim i jo, amb un fred que pela, pujem a l´autocar que ens portarà a Rupit, doble ració de fred,tot esta glaçat, i encara tens més fred quan veus corredors amb malles curtes,que valents WHOOOOAAAU.
La pujada fins a Can Rajols et fa entrar en calor, a L´Avenc et sents el protagonista d´un quadre que té vida, gaudir de com es desperta el dia amb un llençol de boira als teus peus és impresionant, amb tot l´entorn de Guilleries que t´abraça, toca baixar fins a la Riba, sota aquest llençol de boira, una passada,aquí ens trobem amb l´Andreu que fa la marxa corrents, creuem el Pantà de Sau,mentre en Quim que el coneix tothom, fa de relacions publiques,Quin Tiu!!! i pugem les famoses escales, que la Carme els hi tenia tanta por, que molt encostipada va tirant prou be.


Arribem a Vilanova de Sau i Salt de la Minyona (meitat del recorregut 21.5 Km),la Tània que es la seva primera vegada que la fa, esta molt motivada i físicament va molt be, (hem recorda   el 1er any que la vaig fer amb aquella pregunta que ronda pel cap;Serè capaç de fer-ho??? I TANT QUE SI!!) , anem tirant enmig de boscos molt humits, la fred que no ens vol deixar, cap a la Mina, i com no, a fer l´esperada botifarra a St. Julià de Vilatorta, que BONA!!!, d´aqui a Taradell ha sigut un passeig, de fet ens ho hem agafat amb tranquilitat.
La fitxa tècnica: Centre Excursionista Taradell,  43, 5Km, 7 controls 8 avituallaments molt complerts.
Aquest any 1.100 participants , m´atreviria a dir que quasi la meitat  corrents, l´any que vaig començar a fer- la érem una vintena els que corríem.
Agrair en Quim que m´ha animat molt a fer-la , doncs no les tenia totes , i ha estat una proba per nous reptes, caminant, vas més lent però gaudeixes molt mes de l´entorn.El temps aproximat ha estat d´unes 8 h 57¨.
El peu ha aguantat mol be i l´esquena be. Una Caminada Molt, Molt i Molt Guapa.

Molta Salud i Feina.

                     


                                                                                                                                                                    

Comentaris

  1. Felicitats sou uns campions, el dia era complicat, però va surtir tot rodó. Proper objectiu?

    ResponSuprimeix

Publica un comentari

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

MARATÓ DE L'ARDENYA 2016. FOTOS D'UN VOLUNTARI. 10/12/2016.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.