II CURSA SA GUILLA ,TERRA D´INDIKETAS A STA CRISTINA D´ARO. 28/08/2010.

Cursa de muntanya organtzada per Matxacuca
28 d´agost, dissabte, són les 8h mati.

La Carme i jo ens plantem a la taula d´inscripcions ,per fer la cursa a peu de sa Guilla, decidim fer-la caminant, l'osteoporosi que tinc no em permet  córrer i donen 5 hores per fer-la. la fitxa tecnica de la cursa són 1000mts de desnivell positiu en 18Km, això vol dir que és molt durilla.




Recorregut: És surt del poliesportiu cap als Carcaixells, toca grimpar-Roca Rodona-baixar i pujar cap a la Tita Negra- Plana Basarda - tornar a baixar- Can llaurador i pujar a Pedralta, tornar a baixar i arribada.

Pujar , baixar, grimpar , molta gent no s´ho esperaba tot aixo, de 140 corredors una vintena varen abandonar , la calor i la duressa del recorregut varen fer aquetes baixes.




La Carme i jo caminant varem gaudir molt de l´entorn i fins i tot no varem ser els ultims, arribavem amb un temps de 4hores. La Carme molt acalorada, pero molt bé. Molt content , doncs posava a proba l´esquena despres de tres messos amb molesties a la columna , feia dues setmanes que notava millora, i així caminant tot ha anat molt bé.



El 1er ha fet un temps de 1:48, El meu germà en Jordi ho ha fet molt be, arriban al lloc 59, amb 2:39.
Felicitar l´organizaciò i els voluntaris agrair la paciencia que han tingut d´esperar fins l´ultim participant, els avituallaments un 10 , 10, super complerts. El recorregut molt ben marcat.

Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.