6ª MARXA DE RESISTENCIA 24h CAP DE CREUS 2010..

3 i 4 d'abril de 2010. Arribem a Llança en Quim, la Carme i jo,  ens trobem amb l´Andreu, tots molt carregats d´energia , estic tremolant, no se si de fred o dels nervis.
Tret de sortida, L´Andreu i en Quim surten corrent, la Carme i jo caminant, anem a fer front  un repte de 80Km, amb un desnivell positiu de 2.900metres en menys de 24 hores.

Sortim de la platja del Port resseguint cami de Ronda anem a buscar el Puig d´Esquer, baixem acompanyats amb d´altres participants cap a Coll de Portes i a Llança on trobem el 4rt control i macarrons.

Sortim de Llança cap a Coll Perer amb companya de Joan , Santi i la Carme (organitzadora de Rupit-Taradell) cap al Monestir de St Pere de Roda, ha estat la segona pujadeta i molt forta, ens enfilem al Castell de St.Salvador, d´aqui al Coll de St. Genis s´ha de carenajar,  la Carme esta una mica tocada de genolls i jo de l´esquena, tot i aixi proba superada, al 7e cotrol ens diuen que ja han abandonat 16  participants.

Anem tirant per pista amb forta baixada a buscar la Cala Joncols, d´aqui a Cadaques hem hagut d´endivinar ón eren les marques a seguir,  a Cadaques 10e control ón sopem, ens hem entretingut molt temps aquí.


Sortim de Cadaques comença a fer- se de nit i ens retrobem amb els de Rupit, caminem junts fins al Cap de Creus, direcciò a St . Baldiri , en un encreuament ón s´havien perdut les marques, ens hem ajuntat un grup de 12 ,totalment perduts, providencialment a trucat en Quim que m´ha dit que ens haviem passat la marca.

Molt cansats hem anat tirant fins a Port de la Selva, la part més dura de la prova, comença a ploure aigua-neu, fort vent de tramuntana, molta fred fins a Llança.


Felicitar a la Carme per la seva força física i mental , en cap moment se li ha passat pel cap d´abandonar, la seva 1a marxa de llarga distancia en menys de 20 hores.
La part a millorar d´aquesta marxa és que tot i la molt bona voluntat dels voluntaris ,als avituallaments haurien de ser una mica més esplendits, més fruita, bocatas, begudes.
L´esquena m´ha deixat acabar la prova , pero amb algun toc d´alerta..   Estem contents , pero cansats.
Per explicar com és de dura la marxa, dir que d´uns 183 participants , una cinquantena s´han retirat.

Salut i Feina.

Comentaris

EL MÉS VIST DEL BLOC

SPINE ULTRA 2017 I ELS CATALANS. 05/01/2017.

BOULDER O ESCALADA EN BLOC A LA COSTA BRAVA. ACTUALITZAT. 25/072013.

SEMPREJOVES FENT ESPORT. 1/02/2018.